Cellular data network | |||
Rad bi vpisal mms nastavitve, pa ne morem, ker ni opcije. Je samo VPN, data roaming in 3G vklop/izklop. Vem pa, da je bila opcija, ko sem jailbreakal. Imam 3GS hrvaški, 3.1.2 hvala |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
imam tovarniško odklenjen iPhone 3GS iz Italije z fw 3.1.3, mi kljub pravilnim nastavitvam pod settings/cellular data network, povezava v internet preko EDGA in 3G nikakor ne deluje. Sem na SiMobilu in mi z identično sim kartico na bratovem 2G in prejšnjem 3G stvar normalno dela. Zanima me če je slučajno potrebno še kje kaj dodatno nastaviti kot zgolj pod cellular data network vpisati APN, username in password. A bi mogoče restore rešil zadevo? Po neuspelem poskusu Jailbrejkanja z snowBreezom javilo mi je namreč error 1604, sem z brisanjem datotek iz iTunes mape nekako uspel restorati telefon tako da sem ga lahko spet uporabljal vendar sem ga pri tem tudi updatov na 3.1.3 in tanov baseband in mogoče so se tle kere napake pri vsej tej proceduri zgodile? Ma še kdo mogoče probleme s tem? |
|||
![]() |
|||
Ce ne gre naredi restore in izberi set up as new phone in NE restore from backup.. Probaj namestiti se IPCC datoteko. |
|||
![]() |
|||
zanima me samo še ko je opcija za mms pa tethering, kaj moram vpisati? je pri mms tako? apn: mms.simobil.si ime: simobil pass: internet pri tetheringu pa isto kot za nastavitev edga? |
|||
![]() |
|||
www.iphone-odklep.com si poglej...
na |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |