bo mi ratalo namestit eden in isti snow leopard na mac minija in na macbook pro?...ali moram kupit t.i. družinski paket?
hvala
| 1 snow leopard 2 maca | |||||
bo mi ratalo namestit eden in isti snow leopard na mac minija in na macbook pro?...ali moram kupit t.i. družinski paket?
hvala |
|||||
Kot si že sam ugotovil.
|
|||||
Ce si kupil v trgovini potem bi moralo iti namestit na oba ampak to ni cisto legalno z vidika licence
|
|||||
ja kupil sem pri fmc-ju,nameravam pa seveda uporabljat samo doma...minija imam itak samo doma(multimedija)...mac booka pa uporabljam izključno sam in več ali manj samo za domačo rabo...torej lahko?
|
|||||
itak da, pri nas to ni ilegalno zato ker si lahko sam delaš varnostne kopije (kar bi tole nekako bilo), ki pa jih nesmeš prodajat ali se z njimi okoriščat. tako da jaz bi rekel da go for it.
|
|||||
Angus, to nima nobene veze v bistvu z varnostnimi kopijami. Problem je, da če ti kupiš Single Pack OS X pomeni, da je to licenca za en Mac. Če pa kupiš family pack pa imaš licenco za do 5 Macov v skupnem gospodinjstvu.
Ampak kdo bo njemu doma preverjal? Ti si samo namesti to kaj imaš doma in varčuj evre. |
|||||
lordjimy...pa bom lahko na obeh macih potem nameščal posodobitve snow leoparda?
|
|||||
lahko boš nameščal posodobitve brez problema! |
|||||
ja sej za licenco se gre - pri nas si jo lahko kopiraš, samo je nesmeš prodat. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |