zdravo
iphon 3g 16gb sn hoto posodobit na 3.1.3 pa sn dal restore zdaj pa mi sim kartice več noče sprejet
a mam še kak šanse da zadevo popravim ali moram dat ponovno odklenit ?
hvala za pomoč
lp
| posodobitev 3.1.3 :S:S | |||||||
zdravo
iphon 3g 16gb sn hoto posodobit na 3.1.3 pa sn dal restore zdaj pa mi sim kartice več noče sprejet a mam še kak šanse da zadevo popravim ali moram dat ponovno odklenit ? hvala za pomoč lp |
|||||||
http://mojapple.net/Default.aspx?tabid=122&g=posts&t=257 preberi temo, pa ti bo uspelo |
|||||||
o madona, že tristoti z isto težavo in spet nov post. Ljudje dejte ISKAT!!!! Vsak dan berem forum, amapak bom očitno nehal, ker je škoda mojga cajta to sranje skos brat. |
|||||||
ne se obremenjevat, tako ali tako gre forum strmo navzdol..
prideš, pogledaš, se nasmeješ (zadnje čase je veliko biserov tuki gor) in greš dalje... |
|||||||
oprosti pač smo eni štorasti ampak se že bom znajdli a te lah pol neke vprašam neke sn našo na youtubi a se tebi zdi to varno http://www.youtube.com/watch?v=9q8emO5sVds lepo prosim za odgovor ? |
|||||||
To je navaden nateg!!!
Ni še odklepa za verzijo 3.1.3, oziroma za baseband ki ga ob nadgradnji na 3.1.3 spotoma nadgradi update.. Žal.. Počakajmo na uraden unlock.. |
|||||||
Ki pa pred 4.0 pomoje ne bo |
|||||||
a pol je sploh kaka šansa da si odklemen 3g če sem ponesreči updatal na 3.1.3 ?
|
|||||||
Ne
|
|||||||
o kak fajn :S in kaj mislite kdaj bodo to shekali ? pa hvala za info lp |
|||||||
Pomoje še en čas ne. Kar bi bilo prej kot 1 mesec bi me presenetilo. Malo pobrskaj kako so se zadeve odvijale pri 3.1.2
|
|||||||
Verjetno poleti, ko bo prišel OS 4.0 (tako je bilo lani).
|
|||||||
hehe sam keri bed vse druge lah sam 3g ne hehe ki je tu finta
|
|||||||
ok, sej razumem da se ti/vam ne da brati drugih tem in uporabljat opcije search, AMPAK dej preberi vsaj poste v svoji temi!
katere lahko odkleneš na softwaru 3.1.3., kakšna finta, preberi jebo te bog par postov višje! |
|||||||
Katere druge? Daj en primer.
ps. ne zanašaj se na youtube videe, žal, se bo potrebno sprijazniti, da si bil prehiter z updatom, tudi, če bi imel 3GS nebi bilo drugače |
|||||||
Na OS 3.1.3 lahko odkleneš samo 2G-ja (tega se bo dalo vedno odkleniti). 3G-ja lahko samo jailbreakaš... samo odklep ne dela več. 3Gs-a pa na stock 3.1.3 niti jailbreakat ne moreš več.... še downgrade je onemogočen (če uporabnik nima shranjenih SHSH hash-ov). Torej velja... novejši kot je telefon in software, težje se ga da odkleniti. Sedaj pa nazaj k tvojem problemu. Praviš, da imaš 3G-ja, ki si ga pomotoma nadgradil na 3.1.3. Kot že rečeno, ga lahko v vsakem primeru jailbreakaš in uporabljaš vse funkcije razen tistih, ki so povezane s telefonskim delom. Sedaj pa še nekaj... če imaš srečo, ga boš mogoče lahko celo odklenil. Nekateri (redki, stari) 3G-ji imajo tak bootloader, da omogočajo downgrade basebanda in posledično odklep. Za podrobnosti preberi to temo: http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=11355&start=0 |
|||||||
|
|||||||
moj nasvet zate, ampak samo zate....
na youtube vpiši unlock 3.1.3, se parkiraj pred računalnik in probaj vse iz teh video posnetkov, ker se ti očitno ne da nič dopovedat, tako da probaj sam... |
|||||||
heh se počasi dojemam da bom mogo počakt sam hej vse nikol obupat če še je kaka šansa |
|||||||
Hja saj lepo, da si optimist, ampak če na blogih od največjih "mojstrov" ni objavljenega nič novega, brezveze, da gledaš po youtube
|
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |