Jabuk
Pri iPhone 3gs mi naenkrat zmanka omrežja..
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 07.02.2010 14:55:18
Pri iPhone 3gs mi naenkrat zmanka omrežja..
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Kot že v naslovu rečeočeno mi na iPhonu 3gs ko me nekdo kliče ali pa ko jst kličem nekoga mi signala zmanka.. in pol rab neki sekund, da ga spet najde..(Mobitel omrežje)

Pa me zanima če se da to kako popravt ?

Hvala za odgovore =)
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 07.02.2010 15:04:49
Najbrž si iz cydije nalagov kšn sranje na telefončk?
Zj če se ti to dogaja v zaprih prostorih je problem pomankanja signala če pa tud na prostem ti pa js svetujem, da si resetiraš telefon in še enkat naložiš stvari, ki jih potrebuješ. To bi mogl delvat.
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 07.02.2010 15:24:08
Isto sranje je pri meni. Isto 3Gs isto mobitel stoposto ni krivo sranje iz cydije ker sem imel dostkrat brez da bi imel sploh gor cydijo.
Kater teden pa imas narejen?
Ce kaj ugotovis me kontaktiraj Very Happy sem ugotovil do zdaj da to dela samo na 3G omrezju na E nikol ne. Pa tebi?
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 24.02.2010 19:53:21
tedn ? ja zdej sem prklopu na E pa nimam več mobenih težav s tem .. pa net mi isto dela ne vem kaj je fora a ni da pr 3G bol net dela ? pa pomoje zato prekine na 3G k more avtomatsko preklopt na E nism pa sigurn .. =)
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 24.02.2010 19:54:36
Ja 3G je bol sam skos prekinja nevem kaj je fora..
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 28.02.2010 16:34:50
To ni programska napaka. Če vam deluje samo določeno omrežje(2G ali 3G) potem imate lahko napako na switch-u ali pa na končnih stopnjah. Videl že kar nekaj takih iPhonov (3G in 3Gs), ki so igubljali signal na 2G ali 3G signalu(nekateri tudi na obeh). Zadevo se da popravit vendar je potreben poseg v telefon in zamenjati nekaj elementov(odvisno katero omrežje ne deluje).

LP

Hommer
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 28.02.2010 16:42:26
Saj vem da je hardware.. Ker zadeva z svežim softwarom ne deluje..
Popravljati ga ne mislim.. Moj ima take pribliske na 3G omrežju.. Na edge in gprs dela brez problema.. Kaj pa je to narobe sploh? Ker moj je že tak od prvega dneva..
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 28.02.2010 16:52:54
Kot sem napisal je napaka na končni stopnji(oddajnik-sprejemnik če želiš) ali switch-u. Vsak iPhone ima 3 končne stopnje. Ena od teh tebi ne deluje. Za eno verjetno ne veš če deluje ali ne ker je namenjena za frekvence, ki se uporabljalo čez lužo(Amerika,....). Nekateri iPhon-i so imeli to že tovarniško napako, drugače pa se to zgodi če ima iPhone bližnje srečanje s tlemi(malo bolj na trdo). Lahko tudi večkrat pade pa bo vse ok delovalo ali pa samo enkrat in ne bo več signala oziroma bo nihal.

LP

Hommer
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #9   Objavljeno 28.02.2010 17:48:44
Hommer je napisal/a:
Kot sem napisal je napaka na končni stopnji(oddajnik-sprejemnik če želiš) ali switch-u. Vsak iPhone ima 3 končne stopnje. Ena od teh tebi ne deluje. Za eno verjetno ne veš če deluje ali ne ker je namenjena za frekvence, ki se uporabljalo čez lužo(Amerika,....). Nekateri iPhon-i so imeli to že tovarniško napako, drugače pa se to zgodi če ima iPhone bližnje srečanje s tlemi(malo bolj na trdo). Lahko tudi večkrat pade pa bo vse ok delovalo ali pa samo enkrat in ne bo več signala oziroma bo nihal.

LP

Hommer

Zanimivo oz. hvala za obrazložilo. Delalo mi je to od prvega dne oz. ne dela od prvega dneva, za to je pomoje to že tovarniško.. In koliko pride popravilo in kje ? Cool
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #10   Objavljeno 01.03.2010 21:34:30
Odvisno kaj je potrebno zamenjati. Strošek se začne pri 60eur pa vse do 140eur. Več pod ZS. (da ne bomo delali reklame Smile

LP

Hommer
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Izola, Medvode
Moški

Prispevek: #11   Objavljeno 01.03.2010 22:14:15
Hommer: ali je mozno, da se zaradi tega swicha v telefonu moj iphone ugasa ob upororabi mobitel 3g omrezja? Ko pa uporabljam druge operaterje na 3g pa dela brez da bi se aparat ugasnil? Kar ugasa mi telefon ko grem na net ali gmail...

Moj problem sem podrobneje izpostavil na temu forumu pod rubriko tezave i iphonom vendar nobenemu ni znano zakaj bi se ugasal ob uporabi le enega operaterja mobitel.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani