hm hm hm
prvo pošljem mail, če imajo, kar sem hotel kupit
kar kmalu dobim nazaj mail v polomljeni angleščini, da imajo
uprašam, če bi lahko poslali
hitro odgovorijo, da lahko
uprašam, kako je s plačilom
odgovor, da nakažem na njihov račun in ko dobijo, bodo poslali
ok, super, grem nakazat denar
to je bilo do, mislim da, 23.6., če je bila to sreda...
na banki mi rečejo, da je vmes praznik, vikend, da je treba še v kranj na banko to poslat in blabla in bodo zato prejeli čez teden dni, torej v sredo, datuma se mi ne da gledat
neverjetno, že v torek 29.6. dobim mail, da je stvar na poti, super
še isti dan uprašam, če bi mi lahko zrihtali backpack
pošljejo mi račun, enako kot prvič in jaz grem takoj na banko nakazat denar
nato mine par dni
v petek uprašam, kako je s tem, kje je moja pošiljka
odgovorijo, da še niso poslali, ker dostava še ni bila možna, karkoli že...
v torek, že 6.7., znanec pokliče tega prodajalca, ki se meni z mano
to zato, ker se je videlo, kakšne težave ima z angleščino in že z razumevanjem mojih mailov ter posledično zato nerad odpiše
no, izvem, da je bilo končno poslano, ok, kul
še isti dan pogledam maile in vidim, da backpacka ne bom dobil, ker ga žal niso mogli dobit, bodo poslali denar zanj nazaj
naslednji dan, sreda 7.7., znanec še enkrat pokliče, kje je paket in izve, da je moj PB na šVEDSKEM! to pa zato, ker so označili moj naslov, kot sem videl že na wannabe računu, ki so ga poslali po mailu, samo z eno črko, državo seveda - namesto SLO, SVN, karkoli, je pisalo samo S
ker njihovi južni sosedi, ki so že od nekdaj v vojni, se streljajo z loki, jedo drug drugega in včasih kamenje, niso zmožni naročit maca, so bili gotovo švedi...
danes je, em, 12.7. in kaj delam? čakam... pa še mal bo treba gor klicat, da mi pošljejo denar za torbo nazaj
še kakšen stavek iz mailov, mal za hec
The Powerbook is not on stock in Graz - we can send it to you with GLS. It Costs
9€ - here do you life or stay now?
I can sent to to slovenija - no problem
you will recieve it a few (normally 2-3 days) later
Our bank account will you find at the footer of the "Auftragsbest?tigung"
Your package is not on the way at this time, cause we wait f?r the delivering. I
send you mail, when the package is on the way.
ta je pa še najboljši:
?m very sorry, but I have to tell you, that the backpack you ordered is not longer available. Ich try my very best to get one for you, but it looks like if there were no way. What should I do? The bigger one - 17" is available. Maybe the BacPac Jump from Dicota is an alternate.
tragikomično :crazy: