Malo se še lovim okoli tegale iPhoto...nekatere slike sem želel prestavit iz ene mape oziroma enega albuma v novega...na koncu mi je vse zginlo...našel sem v "trash"...seedaj pa jih ne znam iz trasha dat v mape...
| iPhoto album | |||
Malo se še lovim okoli tegale iPhoto...nekatere slike sem želel prestavit iz ene mape oziroma enega albuma v novega...na koncu mi je vse zginlo...našel sem v "trash"...seedaj pa jih ne znam iz trasha dat v mape...
|
|||
Pa še to...kako mapo iz iPhoto naložim na iPhona?
Pa kje se sploh slike katere so v iPhoto sploh nahajajo? EDIT: Kako se kopira na iPhone sem že pogruntal... Še vedno iščem odgovor na drugo vprašanje.... |
|||
zdravo....
delam clean install pa me zanima kako prenest slike iz iphoto iz kompa na prenosni disk da bom lahko na prazen komp samo odpru pač to datoteko in bo isto v iphoto kot je bilo pred clean installom? tnx hwala |
|||
ubistvu če grem pod photos pa tm prenesem iphoto libary, pol k bom na novo inštaliranem leopardu odpru ta libary bom meu iste slike notr?
če kšn ve nej napiše no |
|||
Ja. Samo na novo inštaliranemu iPhotu pokaži tastaro knjižnico (ali pa jo enostavno skopiraj tam, kjer je bila doslej) ...
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |