iMac 27" Težava | |||||||
Končno sem inštaliral win7 prek BootCampa, pojavile so se razne težave, ni zaznavalo miške itd. To vse sem nekak uštimal, samo sem potem opazil da mi ventilatorji laufajo naful. Opazil sem tudi da 4. jedro dela s 100% KAR NI normalno. Po brskanju sem našel rešitev če se temu tako reče. Ne smeš imeti vstavljenega jacka od zvočnikov notri. LOL Takoj ko sem ga porinil notri nazaj spet so začeli ventilatorji na polno delat. Neka začasna rešitev je to da samo malo vn daš da ti še zmeraj delojo zvočniki. Druga težava se pojavi potem ko ga dam v sleep ali ga ugasnem po parih minutah se zasliši rahlo pokanje, kot da bi nekdo pokal tiste balončke na embalaži. So zelo nadležni ker se pojavljajo v nerednih intervalih na cca. 30s Po mojem je to zaradi ohlajanja. Kadar je iMac v idlu je zgornji del ZELO vroč, skoraj ne morem imeti roke gor. tudi če je odzadaj vse izklopljeno štrom in vsi priključki to še zmeraj dela. Torej sprašujem vas če ima še kdo podobne težave? Hvala |
|||||||
![]() |
|||||||
LP |
|||||||
![]() |
|||||||
Hja updejtou sm na 3.1 drugega pa mislim da ni. Najbolj me skrbi to neumno pokanje. Sam čakam da se bo kaj stopilo ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Če prav zastopim, se ti to dogaja samo v windowsih ane? Verjetno imaš problem v kakšnem gonilniku in bi ti predlagal, da virtualno zaganjaš windowse preko vmware fusion ali par ralles |
|||||||
![]() |
|||||||
Je pa prou smešno, po želji lahko spreminjam hitrost ventilatorjev ![]() najbrz so gonilniki samo zakaj? Za matično? |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |