že eno leto imam iphona 3g in težava je da mi ga računalnik ne zazna.
Pred kakšnim tednom je prišel iz popravila in zazna vse druge usb ključe, telefona pa ne
Hvala
| računalnik ne zazna iphona | |||||
Živjo,
že eno leto imam iphona 3g in težava je da mi ga računalnik ne zazna. Pred kakšnim tednom je prišel iz popravila in zazna vse druge usb ključe, telefona pa ne Hvala |
|||||
Če si direktno na iPhonu downloadal kakšne podcaste, ti sync ne bo več delal. Zbriši podcaste in vse bo spet v najlepšem redu. Čeprav so to baje popravili v zadnji verziji iTunesov.
|
|||||
moja kolegica ima isti problem, racunalnik ji ne zazna iphona, ima 3GS in ne more kopirati slik z racunalnika. kaj bi bilot o lahko narobe?
|
|||||
Kako pa zbrišem podcaste? Hvala |
|||||
Na posameznem podcastu (na seznamu) s prstom zapelješ od leve proti desni in se ti pojavi minus.
|
|||||
tudi jaz imam podoben problem. na računalniku so mi zamenjali operacijski program , sedaj mi pa ne zazna iphona . ali je kakšna rešitev? nimam pa nobenih podcastov!
|
|||||
pc? reinstall itunes. zna bit da ma kšne probleme z driverji.
|
|||||
mac
|
|||||
rešil problem. ponovno naložil iTunse in vse deluje o.k.
|
|||||
mi lahko kdo prosm pomaga. meni racunalnik in itunes ne zaznata vec iphona. fila mi ga normalno prek racunalnika ampak zazna mi ga pa ne v itunes in v explorerju?
ima kdo kaksno idejo? hwala |
|||||
reinstall itunes. če običn restart ne pomaga
|
|||||
sm ze naredu. nic ne pomaga. cudn da fila mi ga pa .hh
|
|||||
Zbrisi apple mobile device usb driver v device managerju..
|
|||||
sm pa nic ne pomaga? restart racunalnika ? iphona se al kaj?
|
|||||
ma kdo kaksno idejo kako bi mi komp in itunes spet najdla iphone?
|
|||||
men ga ni zaznal pa sm reinstaliral in vse dela. probi na kakšnem računalniku, če dela potem je težava računlanika, če ne pa iphona.
|
|||||
sm ze probal pa moram restorat! tako da ja:D hwala
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |