Lp imam težavo z novim iphonom 3gs 16 gb iz hrvaške..hočem poiskati vreme za maribor in mi ne najde napise mi no results found ?? prijatel ima enakega iphona in ima enako težavo.. lahko kdo pomaga... Hvala =)
| Iphone Weather? | |||||
Lp imam težavo z novim iphonom 3gs 16 gb iz hrvaške..hočem poiskati vreme za maribor in mi ne najde napise mi no results found ?? prijatel ima enakega iphona in ima enako težavo.. lahko kdo pomaga... Hvala =)
|
|||||
tak pač je , vpiši samo marib in ti bo najdlo , povem ti pa lahko kar iz prve roke da podatki za maribor zadnji mesec kažejo čudne narobne podatke
|
|||||
Sem ze tudi marib probal in vse nacine in nikakor ne najde :/...
|
|||||
Meni na 3G-ju iz Italije pri vpisu Marib najde Maribor, Maribor(Slovenija); medtem, ko mi pri vpisu Maribor ne najde.
100% so žabarji kaj naštimali ... Ob 7:37, mi kaže Maribor 1C ... Ljubljana pa -17C...????!!!! |
|||||
Meni kaže Maribor -9 C.
|
|||||
No, potem le nism edini .. Zadnje čase je tale vreme čudn?!
Sm naredu foro in dvakrat npr. dodal Ljubljano .. Ena Ljubljana mi je kazala +1 in sonce, druga pa -17 in luno .. Mislm da z njihovimi vremenskimi postajami neki ne štima .. |
|||||
Uporabi rajse weather pro , imas zastonj na app store
|
|||||
Ja, verjetno je tista s soncem in +1 na Viču (bolj proti primorski), tista -17 in luna pa v Šentvidu, proti Gorenjski... |
|||||
lol
Ne resno .. So problemi s "core" weatherjem .. Weather Pro it is! |
|||||
Meni se je začelo to dogajati na italijanskem 3G po updatu in jailbreaku iz 3.0 na 3.1.2. Pozna kdo rešitev? Hvala |
|||||
Meni je do zdaj delalo vse normalno, ko pa sem naredil reset all settings v nastavitvah iphona (fw 3.0), pa mi vec ne najde slovenskih mest!! Mogoce pozna kdo kakšno rešitev?
Hvala za odgovore!! |
|||||
ja meni tudi ne najde več krajev kot so maribor,
medvode, izola,koper, potorož prej mi jih je pa našlo wtf? ziher so kej spreminjali in odstranili "nepotrebna" mesta ker npr ljubljana, londom, rim mi najde... |
|||||
men najde vse... mam pa 3.1.3
|
|||||
Saj preden sem naredil reset nastavitev je tudi meni vse delalo, zdaj pa kar naenkrat ne najde krajev!! Nevem v čem je težava!!
|
|||||
...meni isto ne najde krajev, prej mi je naslo Bovec, Celje,.... sedaj pa no more...
Lp Primoz p.s. Iphone 3G iz ITA OS 3.1.3...na 3.1.2 je delalo vse ok! |
|||||
Novo mesto še vedn laufa, sam piše d bo -2, mel smo pa -7 dns
|
|||||
poskusi vtipkat samo del kraja, npr cel za celje.. Meni tud ne najde, če vtipkam npr piran, ko sem vtipkal pir, pa je našlo.. Je pa zgleda nekaj res narobe, ker mi je pokazalo -13 celzija, hehe, očitno jim je hudo hladno
|
|||||
Sem tudi tako probal pa nic ne dobim.....dobil sem edino Maribor...... Lp |
|||||
Kdo sploh še uporablja iphone weather...
WeatherPro je zakon. Ali pa brezplačni accuweather. |
|||||
zanimivo je to, da mi je vse kraje našlo preden sem dal reset settings .)
lol očitno se iphonu zmeša če resetiraš settings...in ne najde več krajev. no sicer pa je vseen...bom pogledal ta program weather pro kako kej dela. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |