Težava z Javo | |||
Ko se hočem povezati v virtualno pisarno za službo s Safarijem mi javi napako in sicer: Terminal services java client error java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException memory accesed out of Range! Imam Macbooka in nainštalirano Snow leoparda in Java for Mac OS X 10.6 Update 1. Any ideas anyone? |
|||
![]() |
|||
Če bi mogoče to pomagalo... |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Najprej sprobaj, ce se ti drugje karkoli javanskega nalozi: http://www.w3.org/People/mimasa/test/object/java/clock Ce se ti prikazejo urce, potem ti Java deluje. Mi pa ni cisto jasno zakaj bi rad dostopal do Terminal Services preko Safarija. A dejansko isces RDP iz Mac na Terminal Services? Zakaj ne bi potem raje poizkusil poinstalirati Microsoft Remote Desktop Client for Mac in se povezes od tam? http://www.microsoft.com/mac/ |
|||
![]() |
|||
Ne vem kje je problem... Edino če probam naložiti kakšen drug brskljalnik če je v Safariju problem. Štos je v tem, da se preko safarija povežem na eno stran za službo (do te strani dostopam s kodo in kodirnim ključkom) in potem se s te strani povežem na server od firme... V kratkem so nam prestavili server na drug naslov (0z so nam ga skopirali). Stara povezava mi deluje, nova pa ne... Ali je možno da bi dostopal preko active x načina ali je to rezervirano sami za winse? naložil najnovejšega Firefoxa, poskusil, ne dela... ista pesem... stara povezava deluje, pri nobvi mi javi napako... |
|||
![]() |
|||
Je pa mozno, da je kaksna nekompatibilnost novega sluzbenega dostopa z Mac platformo. Sem tudi jaz imel pred meseci tezave s sluzbenim dostopom preko Juniper VPNja. Z upgrade-om VPN streznika na novejso verzijo, pa so problemi izginili in se sedaj lahko v redu povezem tudi s Snow Leopardom. Predlagam, da najprej malo povprasas administratorja v sluzbi, ce je kaj seznanjen s kompatibilnostjo njihove nove resitve z Mac platformo. Tako iz opisa namrec tezko sklepamo za kaksen sistem se gre. |
|||
![]() |
|||
Hvala za pomoč ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |