Servis za Ipod | |||
Torej 3 leta star ipod ima probleme z vhodom za slušalke. Torej iščem servis serviserja v Lj in okolici ki zna ipod odpreti in pogledati če se da te kontakte popravit. Večinoma ne dela le ena slušalka ko jack protiskaš levo desno občasno deluje. Torej potrebno bi bilo pogledati če se da jack zamenjati oz popraviti kontakte.. Kje bi to lahko naredil seveda za noramlno zmerno ceno. |
|||
![]() |
|||
http://www.epl.si/podjetje/
Jaz sem se na njih obrnil za svojega ipod shuffla 1g, ko se ni vec odzival. Pa so rekli da ga prinesem, vendar sem potem raje kupil novega, ker nisem bil pripravljen čakati na popravilo. |
|||
![]() |
|||
Torej zaenkrat neuspešno in kakor vse kaze da se danes nic ne izplača nikoli več ne bo nikogar ki bi znal še kaj popraviti. Vse se smao kupi novo ko ne dela če ne dela reset potem moraš kupit novo in ob tem da že imaš skoraj več ko napol dober star izdelek nimaš niti popusta ne ta zgoraj omenjena firma ne niti druge ne bom sedaj našteval ne popravijo ipoda .. niti ne da niče popusta pri novem nakupu če jim starega vrzeš v glavo, Torej še ičem potme se obm tega popravila itak moral lotit sam . |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |