Jabuk
Iphone se ne poveže prek Wifi
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Maribor
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 28.07.2010 22:03:08
Iphone se ne poveže prek Wifi
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Torej imam problem na iphon-u , grem v nastavitve wifi išči omrežja mi najde moj wifi(do zdaj se je vedno povezal bp) ga označim je kljukica kod da je iphone povezan ampak nikakor mi noče zginit tisti E za edge in se pokazati wifi znakec morda ve kdo zakaj?

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 28.07.2010 22:28:20
Odgovori s citatom
To se je meni zgodilo, ker sem prehitro zaprl Settings, kjer se poišče in poveže na Wifi. Tista povezava se mi je povezala, samo sem mogel počakati par trenutkov, da se je za par sekund pokazal okenček Apple Log In - in pol se je ta okenček skril. Šele po tem sem lahko zaprl settings in se mi je prikazal znakec namesto E/3G za wifi.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 28.07.2010 22:45:00
Če bi šel pogledat v Settings, bi vidu, da je povezava zelo slaba.
Ravno tolko si oddaljen od signala, da ti ga zazna, povezat se pa ne da.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Maribor
Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 28.07.2010 22:46:29
Aja možno nevem, ni se mi še to zgodilo hvala ! Smile

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 28.07.2010 22:55:52
Odgovori s citatom
Ne v mojem primeru sem imel dober signal, le povezava na katero sem se povezoval (v službi), se je telefon mogel prijaviti v omrežje. Tako da če sem prehitro zaprl settings, se ni prijavil in tudi če sem stal zraven ruterja ni bil povezan.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 28.07.2010 23:02:18
smartboy je napisal/a:
Ne v mojem primeru sem imel dober signal, le povezava na katero sem se povezoval (v službi), se je telefon mogel prijaviti v omrežje. Tako da če sem prehitro zaprl settings, se ni prijavil in tudi če sem stal zraven ruterja ni bil povezan.

Resetiraj ruter, pa bo najverjetneje delalo.
Mislim da zaprtje "Settings-ov" nebi smelo delati probleme pri povezljivosti.

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 28.07.2010 23:16:38
Odgovori s citatom
Ne vem kako naj razložim Very Happy
Ruter je bil vredu. To se mi je vedno dogajalo sam na teji povezavi - na kaki drugi nisem še tega videl ampak ko se poveže, se prikaže stran od Appla in piše Log in, po par trenutkih se to skrije in tako je potem povezava povezana.
Sorry ker težim Very Happy
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #8   Objavljeno 28.07.2010 23:21:01
smartboy je napisal/a:
Ne vem kako naj razložim Very Happy
Ruter je bil vredu. To se mi je vedno dogajalo sam na teji povezavi - na kaki drugi nisem še tega videl ampak ko se poveže, se prikaže stran od Appla in piše Log in, po par trenutkih se to skrije in tako je potem povezava povezana.
Sorry ker težim Very Happy

Torej ti maš doma ruter z imenom "xx" ter na računalniku in drugih napravah normalno deluje.
Ampak ko se povežeš z iPhonom na "xx" ruter , ti vrže stran od Appla? Vendar vseeno poveže.

Ni navedeno

Prispevek: #9   Objavljeno 28.07.2010 23:31:12
Odgovori s citatom
Ta ruter katerega sva poimenovala "xx" je v službi - javna povezava brez zašćite. Druge naprave nisem povezoval na ruter "xx" razen iPhone, tako da za druge naprave ne vem. Vem pa samo, da se je to dogajalo vsem gostom kateri so prišli v stavbo z iPhoni in so se hoteli povezati na naš ruter "xx" in niso počakali da se do konca poveže, se niso mogli povezati. Potem sem jim rekel naj počakajo nekaj ternutkov ko se povezuje, da se prikaže ta Log in od Appla, tako se pa je potem povezalo. Vem, čudno se sliši. Očitno ta ruter "xx" je čuden Laughing
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani