Iphone mail t-2 | |||
Od kolega fotr ma iphone in macbooka. Ko ga je dobil sem ga povezu in sinhronizeru tako da je mel iphone t-2 mail, tako naštiman kot ga ima macbook in je mail lepo delu. Potem naslednji dan se je ta malo igrov s telefonom in ponesreči zbrisal mail acc na iphonu za t-2. Sem klical na t-2 so sporočili kakšne so nastavitve, sem naštimu in ni delal.. Sva priklopla na macbooka še enkrat sinhronizeralo in takoj spet ni delalo, potem pa kar naekrat spet. Je imel kdo podobne težave? So posebaj kakšne nastavitve na iphonu za nastavit, tud reseterala sva nastavitve na telefonu in je blo še zmer isto.. Kar ne naloada mailov, ki jih ima na macbooku... Ima pa tud težavo da na macbooku kasnijo maili, recimo na navadnem laptopu dobi mail takoj, na macbooku pa čez nekaj časa. Kaj bi bila lahko težava? LP Aljaž |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Če se kaj spoznam, tisti maili, ki so že na MB-ju (ali MBP-ju) ne morejo biti več "zloudani" na iPhone, ker so verjetno že pobrani s strežnika ... jih na mail.t-2.net (ali karkoli je že) ni več, so na računalniku. Todi jaz, ko dobim recimo mail na T-2 (na MBP in iPhone) in če ga na MBP-ju preberem in izbrišem, mi še vedno ostane na iPhonu. Ko pa dobim mail na MobileMe dela pa vse "sinhrono". |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |