Jabuk
Rumeni madež (packa) na zaslonu iPhone 4
Jabuček

Jabuček

Kraj: Velenje
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 03.10.2010 16:51:52
Rumeni madež (packa) na zaslonu iPhone 4
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Sem lastnik iPhone 4, kateri je bil kupljen pred 4 dnevi v ITA (Gorica).
Sem imel srečo in dobil celo 2 iPhone-a 4 32Gb Wink
Na enem (sedaj si ga lasti kolega) je bil nameščen iOS 4.1, na drugem (mojem), pa celo na moje zelo pozitivno presenečenje iOS 4.01. Seveda nisem mogel vereti, da sem imel takšno srečo in sem ga tako kot vsak iPhone do sedaj takoj JB-kal.
No sedaj pa še na slabo novico:težava je v tem, da ima moj spodaj desno rumeni madež (packo) na zaslonu. Kot sem bral že prej in še enkrat takoj za tem, ko sem opazil packo (ni je bilo težko spregledati), bi naj bilo to "lepilo, ki se ni še čisto posušilo in bi naj čez par dni uporabe izginilo. Malo čudno se mi zdi, da bi telefom, kateri ima FW 4.01 (torej že nekaj časa nazaj), še vedno imel neposušelo lepilo???

No v glavnem, me zanima, ali se mi splača še malo počakat ali ga moram odnesti na servis (garancija), kjer mi ga bodo po vsej verjetnosti zamenjali z novim.
Drugi del vprašanja pa je ta, ali moram nesti telefon v ITA v prodajalno kjer je bil kupljen, ali na ITA Apple servis, ker je bil kupljen v ITA, ali ga celo lahko dam na servis v SLO (uradni servis). Grem pa čez 3 dni v Španijo in bi lahko celo tam dal na servis, če bi bi ga mogoče celo takoj menjali (vem da nisem take sreče Wink ).
Hvala v naprej za vse odgovore!
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 03.10.2010 17:46:57
Jaz bi še malo počakal.. Kak teden recimo..
Lahko ga daš na garancijo v Sloveniji pa nima veze kje je bil kupljen...
Če bojo pa tukaj kaj komplicirali je pa še najboljše da neseš tja ker si ga kupil in ti ga bodo pomoje zamenjali.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 03.10.2010 17:58:51
No saj kot pravim. grem itak čez 4 dni na dopust v Španijo, tako da ga mislim dat na servis še le za tem ko se vrnem. Edino sem študiral, da ne bo kdo kaj kompliciral, da nisem napake že prej prijavil?
Po drugi strani, pa bi mogoče bilo bolje, da ga dam v popravilo preden grem na dopust in bi bilo že vse skupaj rešeno med tem časom (1 teden).
Razmišljam pa še o tem, a je pri Applu na servisu se možno dogovorit, da samo prijavim napako (se oglasim pri njih), pa da telefon uporabljam, dokler mi ne uredijo novega - kakšnje izkušnje?

Če ga dam na servis v SLO, se bojim, da bo dlje časa trajala zamenjava telefona, možno pa je, da se lahko dogovorim v ITA, da ga nesem tja, ko bo možna zamenjava?

Mal sem zatežil - vem Wink
Samo rad bi opisal moje razmišljanje Embarassed
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 04.10.2010 13:08:30
Ima se kdo mogoce kaj za pripomnit, glede na opis moje tezave in morebitne resitve? Smile
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ženska

Prispevek: #5   Objavljeno 04.10.2010 13:45:22
Lepo ga nesi na servis pa bodo že oni povedali kaj in kako, da ne boš razvijal nekih svojih teorij. To, da bi te pa nov čakal, ko prineseš svojega pa kar pozabi
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 05.10.2010 11:33:00
Še eno vprašanje, če mi lahko kdo odgovori:
sem bral po forumu, da če neseš telefon na Apple Store v Milano, da ti ga v primeru da imaš upravičeno garancijo zamenjajo v pol ure - kako je s tem?
Ker če je tako, ali lahko potem enako stvar uredim mogoče tudi v Barceloni, kamor potujem (v Apple Storu seveda)?

Hvala v naprej
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 05.10.2010 20:31:44
Jaz sem 8.9. odnesel moj iphone 3GS na servis (EPL Tržaška). In sem 10.9. dobil meil, da me nov telefon že čaka.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 06.10.2010 10:20:31
Sem se dogovoril, da ga danes nesem na servis v EPL in da mi do petka že uredijo zamenjavo z novim - mene itak ne bo, tako da imajo časa do naslednjega četrtka Wink
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #9   Objavljeno 06.10.2010 20:43:40
McChrist je napisal/a:
Sem se dogovoril, da ga danes nesem na servis v EPL in da mi do petka že uredijo zamenjavo z novim - mene itak ne bo, tako da imajo časa do naslednjega četrtka Wink

Jaz sem mojega novega iPhona 4, pri katerem je po treh dneh crknila slušalka, nesel 13.09. na EPL in sem danes dobil novega. Tudi dobavni rok za servisne iPhone 4 je nekako od tri do štiri tedne.

Lp,
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Kraj: iMB
Ni navedeno

Prispevek: #10   Objavljeno 06.10.2010 20:50:43
Danes si dobil novega? Punca ga je mela ze od 4.9 tam, do vceraj ni bilo nic in sva ga vzela nazaj, ker je minil ze 1 mesec! Tipicni selfpwn pac. Sad
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #11   Objavljeno 08.10.2010 12:42:27
ja, imeli so probleme z applom..apšarate dobivajo iz nizozemske in apple jim je nekaj zagnojil z dostavo aparatov in rezervnih delov. predučerajšnjem pa se je to sprostilo in sedaj, če odneseš iphone 4 na servis v 3-5 dneh dobiš novega...tako so mi rekli na EPL servisu in potem še v EPL trgovini...moje je šel včeraj na servis, ker je dokončno crknla antena in pa še ta zloglasen flek je imel na zaslonu levo spodaj, za katerega sem upal, da bo po 1 tednu in več izginil, pa ni...tako da zdej bomo pa vidli, če se bodo držali obljube in me v ponedeljek poklicali....
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #12   Objavljeno 15.10.2010 23:16:57
Jaz sem dal na servis EPL svoj iPhone 4 dne 6.10.10 in naslednji dan dopoldan (7.10.10) sem že dobil SMS, da je telefon zamenjan in da ga lahko pridem iskat Very Happy (šel ga je iskat kolega, ker sem jaz bil na dopustu do včeraj).
Tako da lahko rečem, da so moje izkušnje z EPL servisom zelo pozitivne Cool
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Kraj: iMB
Ni navedeno

Prispevek: #13   Objavljeno 16.10.2010 09:50:22
Tudi jaz moram pohvalit EPL, zdaj v drugo je sla zamenjava skoz v enem dnevu. Napaka je pa bila slusalka, ki je hrescala.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani