hočem zamenjati zvonenje za sms. svoj zvok (6s) sam v itunesu convertal v aiff, nato pa preimenoval v caf. ko ga z diskaidom dam na telefon ne dela (je preimenovan v sms-recieved6.caf in je v pravi mapi). a sem spustil kaj bistvenega?
| sms zvonenje | |||||
hočem zamenjati zvonenje za sms. svoj zvok (6s) sam v itunesu convertal v aiff, nato pa preimenoval v caf. ko ga z diskaidom dam na telefon ne dela (je preimenovan v sms-recieved6.caf in je v pravi mapi). a sem spustil kaj bistvenega?
|
|||||
Seveda... bistvo je to, da aiff ni caf in zato spreminjanje končnice ne pomaga.
Če imaš mac-a, lahko konvertiraš na ta način (primer kode v terminalu):
|
|||||
kaj torej naredim? glede na to, da v večini guidov piše, da z itunes spremeniš v aiff in preimenuješ...
|
|||||
Z afconvert aplikacijo v ukazni vrstici (aplikacija Terminal) po z istimi atributi kot so zgoraj omenjeni prekonvertiraš ringtone v caf.
Npr... če imaš svoj ringtone z imenom sms.mp3 na Desktopu, napišeš naslednje:
Tole ti bo na desktopu naredilo skonvertirano datoteko sms.caf. Če imaš pa windowse, pa sam poišči alternativo... |
|||||
ok, sem convertal ampak problem ostaja. posnetek je dolg 6s in velik 1.1MB - preveč? Z Diskaidom zamenjam file sms-recieved6.caf z mojo verzijo, rebootam ampak tišina. wtf?
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |