Format in boot camp | |||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Ker bančni programi še niso narejeni za OS X bom moral počasi namestiti win 7 na Maca. Vleče me skoraj bolj, da bi jih imel na Macu preko Bot Campa, kot pa preko Parallels saj bi tu delovali samostojno. Sedaj pa nekaj vprašanj k odločitvi. 1. Če jaz v prihodnje nato formatiram OS X ali mi Win. ostane nepoškodovan v delujočem stanju. 2. Kaki so drverji mi bo v boot campu delovalo vse na Win. Delal bom le z Banko in edavki. 3. Bral sem nekaj o driverjih za Boot Camp 3,kako je s tem sam imam Snow Leoparda. Kakšna pa je bila vaša odločitev z mojim problemom plusi minusi odločitve. Želim imeti brezskrbno delovanje sistema, zato sem tudi na Macu. Hvala! |
|||||
![]() |
|||||
2. Driverje dobiš na OSX DVD-ju...načeloma mora delovati vse 3. Saj imaš gor Boot Camp 3 |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Jest uporabljam Parallels 5, za XPje in to za službeno delo na 2,4GHz MBPro. Dela več ali manj normalno, tudi spodobno hitro. Res pa je, da virtualna mašina bolj goni procesor, tako da je delovna temperatura kar visoka. Ob kakšni nadgradnji se mi je podrl rEFit, ki je boot manager, tako da recimo nisem mogel dostopat do OS X ali pa XPjev. Tko da brez težav tudi ni... Skratka, če misliš winse uporabljat samo za banko in podobne malenkosti, pol jih uporabljal preko virtualne mašine. Se ti ne splača računalnika restartat samo da račun plačaš. Ko pa ne delaš več, jih samo zamrzneš, da ti ne kurijo procesorja. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |