mnja... pojma nimam kaj točno pomeni thetering...ampak
želel sem povedati, da kljub nasprotnim predvidevanjem tale postopek, ki mi ga je predstavil uporabnik mikrohard, je uporaben tudi z uporabo najnovejših iTunes...
ja mam simobil, pa sem naložo ipcc datoteko večkrat pa vedno isti rezultat, prejemat gre pošiljat pa ne, logo od simobila se pojavi to je pa to, sem klico na simobil pa pravijo da je pri njih use vredu z mms, to use skup sem naredo na macbook točno po postopku opisanem pa mi ni jasno zaka ne dela? Še kako informacijo morem povedat?
ja mam simobil, pa sem naložo ipcc datoteko večkrat pa vedno isti rezultat, prejemat gre pošiljat pa ne, logo od simobila se pojavi to je pa to, sem klico na simobil pa pravijo da je pri njih use vredu z mms, to use skup sem naredo na macbook točno po postopku opisanem pa mi ni jasno zaka ne dela? Še kako informacijo morem povedat?
pa še enkrat pardon nisem prej vido za odgovor
Probaj tako, da greš v Settings/General/Network/Cellular Data in poiščeš v MMS nastavitvah "MMS Max Message Size" ter razpoloviš tisto vrednost, ki tam piše.... Po tem restartaj telefon in probaj poslati sporočilo... če bo delovalo, te prosim, da sporočiš.
Evo razpolovil sem na 307200 pa ista zgodba kot prej pošiljanje se ustavi malo pred koncem.
res nevem kaj bi lahko blo
Pa pocakas ali takrat, ko tisti indikator stoji, prekines posiljanje? Ker na koncu se malo ustavi in gre potem cez nekaj sekund se naprej... Vcasih traja res samo par sekund, vcasih pa lahko tudi pol minute ...
Napisi se TOCNO, kaj imas v General >> Network >> Cellular Data >> MMS ...
Pri meni je takole (Si.mobil) in deluje BP - ravnokar probal ...
Super gre zj. Meu sem v primerjavi z tabo vedno pri mms proxy 0, torej 080.095.046.9201, nevem zakaj drgač sem pa vedno počakal do konca. No zj dela kar je super, hvala ti!
Probal sem poslati samemu sebi ko sem bil prijavljen v Tusmobil in tudi ko sem bil prijavljen v Mobitel omrezje... Ko sem bil prijavljen v Mobitel omrezje, je malce dlje trajalo, da je sporocilo prispelo do cilja (nekaj minut)...
Probal sem tudi poslati na Mobitel in Si.mobil stevilko ... MMS je v vseh primerih v doglednem casu prispel do cilja...