Jabuk
Windows 7 x64 problem z Wireless Keyboard in Mighty Mouse
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 06.01.2010 17:59:19
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Na iMaca 24" ( white ) sem instaliral WIndows 7, začuda je šlo vse brez težav, problem imam le z Wireless Mighty Mouse in Wireless Keyboard ( alu ), ki ju ne morem pripraviti da bi delovala oz. da bi ju Windowsi sploh našli.

Ko sem instaliral Windowse ( 7 Ultimate x64 ) sem vstavil še Leopard 10.5 DVD in zagnal BootCamp, kjer mi najprej pokaže opozorilo za Boot Camp: "This program has known compatibility issues...", nato kliknem Run program in začne delati svoje, nato pa mi čez čas pokaže isto opozorilo za Intel Chipset Device Software. Spet kliknem Run program, nakar dobim še Service 'KeyAgent' failed to start. Verify that you have sufficient privileges to start system services." Nato dam Ignore in nadaljuje z instalacijo in čez čas mi spet javi isto opozorilo, le da za Service 'Mac HAL'...

Downloadal sem še Boot Camp Update 2.1 ( za XP ), kjer je postopek isti, pravtako pa vsa opozorila. Za tem sem downloadal še Boot Camp Update 2.2, ki pa se sploh ne zažene.

Downloadal sem tudi Bluetooth Update 1.0, vendar mi ob inštalaciji napiše "This update is not intended for this computer and will not be installed."

Pravtako nikjer v Windowsih ne vidim kakršne koli Applove mape ali kaj podobnega - bi sploh morala biti kje?

Kakšne ideje kaj lahko še naredim?

PS. Ravnokar opazil, da ne deluje tudi zvok.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 06.01.2010 18:35:48
Nekje dobiš Snow Leopard DVD ali pa samo Boot Camp 3 v katerem so že tudi driverji za Windows 7. Drugače pa malo googlanje in se bo sigurno našlo na katerem naslovu so kaki driverji (za zvočno npr.)
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 06.01.2010 20:36:08
Sem downloadal Boot Camp 3.0 in ko kliknem setup.exe mi napiše "Boot Camp x64 is unsupported on this computer model".

Surprised
Jabuček

Jabuček

Kraj: Kranj
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 06.01.2010 20:56:04
Prvo preveri ali ti mašina dopušča x64 ker jest imam novega 21,5 iMaca.Sem naložu win 7 x64 pa mi tut na dela zvok ampak miš in tipkovnica pa delata prek BT pa kljub temu da nimam ikone za BT.Na uradni strani piše da bojo driverji že pred 2010 tko da morajo priti kmalu.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 06.01.2010 21:37:12
V bistvu sem našel rešitev za "Boot Camp x64 is unsupported on this computer model":

http://www.techulous.com/hardware/how-to-apple-boot-camp-64-bit-for-windows-7-on-unsupported-macs.html

Zdaj vse štima. Upajmo, da bo čim dlje.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani