zdravo...jst mam pa ene težave pri smsih..pri pobratnih smsih mi izpiše pred številko +386...kak to odpravim? ali sem zaradi tega ker sem pošiljal nazaj na to številko zato dobil tako velik račun smsov??hvala...lp
| iphone smsi | |||||
zdravo...jst mam pa ene težave pri smsih..pri pobratnih smsih mi izpiše pred številko +386...kak to odpravim? ali sem zaradi tega ker sem pošiljal nazaj na to številko zato dobil tako velik račun smsov??hvala...lp
|
|||||
povratnih* |
|||||
+386 je klicna koda za Slovenijo in to ni nič narobe ali ti napiše 041670670 ali pa +38641670670
|
|||||
vem..samo predvidevam da potem mislijo da pišem iz tujine če pošiljam na to številko..vem pa da so smsi poslani v slovenijo iz tujine veliko dražji.. |
|||||
Jaz ko sem še bil na osnovnem paketu sem napisal +38641... pa se mi je normalno obračunalo. Tako da po moje ni nič narobe če napiše spredaj klicno kodo. Pa tudi če bi mislili da si sms poslal iz tujine ne bi vedeli ali si poslal iz Južne Afrike ali iz Italije, cenovna razlika je kar velika.
|
|||||
Kot prvo se navadi uporabljati gumb UREDI.
Drugo pa ce ti jaz zdaj posljem sms iz amerike s slovensko stevilko ne bos vedel da je iz amerike Sploh nevem kaj ti bojo povratnice.. Lp |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |