My Book je priklopljen in iMac ga sicer zazna...vednar ko doprem MY BOOK mi notri ne odpre nobene datoteke...kot, da je praze...čeprav ko pogledam pod info je 100GB podatkov not.
| MAC OS ne zazna datotek v MY BOOK-u | |||
My Book je priklopljen in iMac ga sicer zazna...vednar ko doprem MY BOOK mi notri ne odpre nobene datoteke...kot, da je praze...čeprav ko pogledam pod info je 100GB podatkov not.
|
|||
Proba na Winsih in mi javil, da ne more dostopad do diska. Kako rešit zadevo..popravit...ima mogoče MAc kakšen programček.
Hvala! |
|||
A lahko disk formatiraš?
|
|||
A je taka majhna siva ključavnica narisana pri ikonici? Če je, imaš probleme s permissions. Zdajle ne najdem strani, čeprav jo imam nekje shranjeno, ampak če imaš s tem probleme poskusi malo pobrskati naokoli ali pa po forumu.
|
|||
Ga nisi odmountal, preden si ga izštekal iz mašine?
|
|||
Sploh en ne izštekujem...sem šel v windows in ga tud ni našel...pol sem dal defrag pa če so kakšni errori naj popravi...po 20min še ni blo konc...pa sem prekinil...šel v MAC OS in zaj laufa...hmmm
|
|||
Si ga že kdaj prej defragmentiral?
|
|||
Hmm..mogoče kdaj prej na Winsih...Kja pa MAc ma kakšen podoben program?
|
|||
Za defrag sem te vprašal, ker bi potem lahko rekel, da je to krivo.
Po mojih izkušnjah ni kake bistvene potrebe po defragmentiranju. Če pa že, je najboljša varianta, da skopiraš vse file na drug disk in nazaj. Mogoče se sliši precej butasto, a rezultat je v bistvu enak. Če je to nek zunanji disk, ga lahko še prej sformatiraš, preden kopiraš file nazaj. Sem pa z defragmentacijo že 3x razul disk (prvič pred ene 20 leti), tko da sem se počasi zapomnil, da tega ne delam več. |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |