Hvala!

| podnapisi na PHILIPS 42PFL5624H LCD TV | |||||
| 
 zanima me če se da kako vklopit podnapisi na filmu, ki se predvaja direkt iz USBja na zgoraj omenjem TVju. Sem zdaj vprašal strica googla pa mi ni znal pomagati.
 Hvala!  | |||||
|  | |||||
| 
 Milsim, da morata biti imeni podnapisov in filma enaki. | |||||
|  | |||||
| 
 Philips TV-ji ne berejo sub in srt podnapisov. Vsaj pri mojem modelu (serija 7404H) je tako.. Verjetno je pri tebi enako.. | |||||
|  | |||||
| 

pa je pol kaka možnost da bi divx film predvajal s podnapisi direkt z USB-ja?  | |||||
|  | |||||
| 
 Podnapise lahko zapečeš v film.. 
 Druga možnost pa je, da kupiš divx player z USB vhodom | |||||
|  | |||||
| 
 WD TV live!
 zakon zadevca! | |||||
|  | |||||
| 
 HDMI kabel, ter poveži računalnik s televizorjem. Rešitev za vse probleme, pa še najceneše je! | |||||
|  | |||||
| 
 zanima me s katerim programom naj zapečem podnapise v film in ne bi izgubil kvalitete slike? Ker vem da b handbrake-u gre ampak tam ne morem nastavit, da bi film ostal .avi   | |||||
|  | |||||
| 
 Vprašanje. A ima še kdo težave z branjem  dvix filmov iz usb ključa ...ali iz ključa ne bere filmov - divx. 
 DVD film mi bere iz ključa divx pa ne. A bere samo določene formate? Morda, kdo ve zakaj? Pa še ena zadeva, nekatere USB ključe prebere nekatere ne prepozna - razlog? Če kdo pozna razloge biprosil za razlago - havala. Lep pozdrav in lep dan želim. | |||||
|  | |||||
| 

@ sussi odgovor kako daš podapise v film najdeš tukaj   in še če ti bo rabilo za spreminjat formate podnapisov | |||||
|  | |||||
|  Gostovanje: 3fs.si | 
|  Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |  Kontakt  Domov  Na vrh strani |