Imam 3g-a, odklenjenega. Nalagal sem update slovenskega paketa, naenkrat je javil nekakšno napako in se sam restartal. Od takrat se mi noče povezat na Cidio. nekaj krat sem ga izklopil in vklopil in nič... Vse drugo dela bp. Help!
| Noče mi odpret Cydie??? | |||||||
Imam 3g-a, odklenjenega. Nalagal sem update slovenskega paketa, naenkrat je javil nekakšno napako in se sam restartal. Od takrat se mi noče povezat na Cidio. nekaj krat sem ga izklopil in vklopil in nič... Vse drugo dela bp. Help!
|
|||||||
Restartaj mobi oz. springboard...
|
|||||||
Kako se restarta springboard
|
|||||||
To je restartanje seveda.. Z dolocenim programom recimo sbsettings oz respring.. Zdaj ce teh stvari nimas potem tezka..
Kaj se pa tocno zgodi ko odpres cydio ? Kaksen error oz. kaj? |
|||||||
Sploh se je ne da odpret. Ko kliknem na ikonico se poskuša povezat,ampak se po nekaj sekundah vrne na začetni zaslon.
|
|||||||
Pride v aplikacijo pa napise kaksen error in se potem zapre?
Ali je skoz crn zaslon? Daj probaj podrobno opisati.. |
|||||||
Ne napiše nič, samo črn zaslon nekaj sekund...
|
|||||||
Probaj dat v nastavitvah nazaj na English če pomaga kej.
|
|||||||
Ne pomaga...
|
|||||||
Ali opstaja kakšen drugi način za dostop do Cydie,razen preko ikonice?
|
|||||||
Kaj je meni pomagalo. (upam da imaš SSH openSSH naložen)
Pojdi na telefon preko SSH in pojdi v mapo /etc/apt/sources.list.d in odpri list kateri se imenuje cydia... ithink(tisti kateri ni standarden pri cydii,kot bosspreff etc.) Notri boš najdel seznam tvojih dodanih sourcov in seveda tudi tega slovenskega paket. Izbirši to vrstico in na novo zaženi cydio. Meni je pomagalo. Sem v službi in se ne morem povezat na svojega da bi točno povedal imena datotek. Zvečer ko bom doma, ti lahko dam točen opis. lp,M |
|||||||
Kaj je SSH?
|
|||||||
Potem ga najbrž nimaš.. Če se ti da naredi backup podatkov in restoraj..
|
|||||||
Naredil sem restor in nič....
|
|||||||
Ali lahko naredim restore preko itunsov, glede da je aparat otklenjen- ne bo se spet zaklenil? |
|||||||
Kako pa drugače delaš restore kot preko itunes? Jaz osebno sem vzel custom FW 3.1.2, ki je kar v nekaj postih omenjen (pripravljen za nas ki nimamo mac-a, verjetno pa tudi za druge). Telefon dau v restore mode,prižgani iTunes zadnja verzija, shift + restore, izbereš FW in počakaš 10 minut, vse dela bp....tudi cydia |
|||||||
Fino si me zaj...!
The sim card inserted in this phone does not apeer to be soported! In kaj zdaj? |
|||||||
tut jst podoben problem, ampak se sploh ne obremenjujem - Cydia je sama navlaka ..
|
|||||||
Navleči dol program blackra1n če imaš 3G/3GS. Za 2G pa custom firmware.. |
|||||||
Meni tudi ne dela več cydia, pa tudi Safari ne.
Ko zaženem, nekaj poskuša, pol pa vrže nazaj v "osnovni" menu". kaj zaj to? Do zdaj je vse delalo.Pa očitno nisem edini s tem problemom. Sem izbrisal source slovenskega paketa, restartal pa nic. Očitno tiči težave nekje drugje. Aja, imam verzijo 3.1.2, odklenjen, jailbreakan |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |