Upam da ne smetim foruma s tem klasicnim vprašanjem; imam iphone 3G 3.0 verzija jailbrejkan s katerim sem uspešno opravljal sinhronizacijo z Itunes7, ali lahko to opravljam tudi z novimi itunesi8 ( uporabljam pa maca)
Hvala za vase odgovore,
| sinhronizacija iphone3G | |||||
Upam da ne smetim foruma s tem klasicnim vprašanjem; imam iphone 3G 3.0 verzija jailbrejkan s katerim sem uspešno opravljal sinhronizacijo z Itunes7, ali lahko to opravljam tudi z novimi itunesi8 ( uporabljam pa maca)
Hvala za vase odgovore, |
|||||
Lahko. Ti kar nadgradi.
|
|||||
Legenda, hvala za hiter odgovor. |
|||||
Aplikacije, ki jih nalagam na Iphone z iphonom, bi želel shraniti na Mac-a; ko pa v Itunes-u kliknem gumb za sinhronizacijo z Iphonom, me te opozori, da bo zamenjal vse obstojoče app na Iphonu z obstoječimi na Itunesu. Jaz pa v Itunesih nimam aplikacij. Zato se bojim, da bi s tem ukazom izgubil app na Iphonu.
A se motim? Hvala za pomoč |
|||||
Odpri iTune, poveži tvoj iPhone potem pa v meniju izberi
- File - Transfer Purchases from xxxxxphone in ti bo prenesl tiste aplikacije, ki jih imaš na svojem iPhonu. lp Remy |
|||||
ce sem si prav zapomnil tako sinhroniziras le aplikacije ki so uradne od iTunesov,...
kaksen bi bil najbolj smiseln postopek/workflow za backup jailbreakanega iphona (torej vejretno najprej uradni del z iphones, potem se del aplikacij ki je jailbreakan? lp |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |