| Sinhronizacija ob prvem zagonu | |||||
Te dni dobim svojega 1. iphona, in kakor sem že totalno na trnjih in komaj čakam, da ga dobim, sem si že v naprej ustvaril iTunes account (slovenskega in ameriškega), prenesel že kakšnih 45 app-ov, naložil kakšnih deset CD-jev glasbe (za cca 1,4GB), 2-3 filme (skupaj cca 800MB). Sedaj me zanima sledeče : ko bom prvič zagnal iPhona in ga registriral ter sinhroniziral z iTunes - ali bo zmogel vse te glasbene in video file ter app-e v 1. šusu prenest? Ali bi blo mogoč pametneje postopoma vse to gor naložit...
|
|||||
Bom zmogel. Za to je bil narejen.
|
|||||
no bom poskusil - upam sam da ne bo trajal 5 ur ali kaj takega
|
|||||
ne. plug n' play. filal ti bo pa ene 20 minut pa to. meni je 10gb filalo kako urco in pol.... |
|||||
Tnx za odgovore
|
|||||
Je iPhone kej bistveno počasnejši od iPod Toucha? Ker da zafilam tistih prenesem ene 7GB muzke porabim okol 10min.
|
|||||
če primerjaš iPhone 3GS in iPod Touch 2g bi po mojem mnenju bil hitrejši iPhone zaradi hitrejšega procesorja (600 MHz, iPod Touch 533 MHz). realno gledano pa je verjetno hitrost nekje približno enaka. drugače pa imaš tule dobro primerjavo obeh procesorjev. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |