Prenos kontaktov iz iPhona na Nokia n97? | |||
Imam iPhone 3G ... ki je MEGA, a da ne bom pristranski pri izjavah bi res, res, res želel probati Nokia N97 (ki sem ga dobil v službi) ... a imam težavo! Vse kontakte (nekaj čez 300) imam na iPhonu, iMacu in MobileMe-ju. Nokio sem želel syncat preko iSync-a a mi stalno meče ven nek erorr ... da je povezava padla ... bla, bla, bla (precej folka ima isto težavo na Apple forumu). 1) Imam SL 10.6.2, iSync z plug inom, zadnje programje na telefonu ... in nič 2) Če iPhone priklopim na služben laptop (XP) mi preko iTunesov sinhronizira le koledar in notese ... kontaktov mi iz iPhona ne prenese v Outlook 3) kakšna bi bila še varianta????? Hvala za vsak nasvet ... prosim izogibajte se nasvetom kot; pokončaj Nokio z macolo in ostani na iPhonu --> to je že moj plan B Pa še za en nasvet bi prosil; kaj bi lahko nadomestilo Evernote? Rabim zadevo, ki bo šibala na XP-jih, OSX-u in f*****g symbianu! _________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||
![]() |
|||
p.s. pokončej nokio z macolo |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |