Apple je seveda rabil na vrh vgradit kot maslo mehko plastiko ki se opraska že pri čiščenju z mehko krpo. Poznam te Gelaskins ki se jih lepi na MB in MBP ali obstaja kaj takega tudi za minija?

| Zaščita za zgornji del ohišja Mac minija?? | |||||
| 
 Apple je seveda rabil na vrh vgradit kot maslo mehko plastiko ki se opraska že pri čiščenju z mehko krpo. Poznam te Gelaskins ki se jih lepi na MB in MBP ali obstaja kaj takega tudi za minija? | |||||
|  | |||||
| 
 | |||||
|  | |||||
| 
 Ja nekaj takega in če se dobi kje v SI? | |||||
|  | |||||
| 

Dvomim. Lahko pa naročiš iz ZDA na zgornji strani , saj znesek 13 $ je močno pod mejo tistega, da bi ti zaradi višine nakupa nabili DDV. Seveda pa je to odvisno od poštnine. Jaz sem v preteklosti naročil že kar nekaj manjših stvari pri welovemacs.com ... npr. plastični pokrov za ZIP pogon k PowerMac G4 ohišju. | |||||
|  | |||||
| 
 Problemček je ker nimam nobene plačilne kartice. Za ta denar bi dobil tudi že kak Gelaskin in ga obrežem tako da paše na pokrov Minija. Edin rob ne bi bil čist fit odrezan    | |||||
|  | |||||
| 
 odrežeš lahko tudi katerokoli Muflonovo folijo za par €€€...    | |||||
|  | |||||
| 

Ej, odličen predlog. Najbolj enostavni so včasih najbolj skriti!  | |||||
|  | |||||
| 

Se popolnoma strinjam. Ampak avtor teme je želel fancy zadevo. Jaz pa sem prilepil link. | |||||
|  | |||||
|  Gostovanje: 3fs.si | 
|  Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |  Kontakt  Domov  Na vrh strani |