Tale prodajalec pravi, da ima 2 letno garancijo, iPhone iz italije ...a ni garancija samo 1 leto? Kdo pozna prodajalca? Sam ravno kupujem, pa se nebi rad nategnil
| iPhone z 2 letno garancijo? | |||||
http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=12050
Tale prodajalec pravi, da ima 2 letno garancijo, iPhone iz italije ...a ni garancija samo 1 leto? Kdo pozna prodajalca? Sam ravno kupujem, pa se nebi rad nategnil |
|||||
1 leto je apple garancije... 2 leti pa garancije pri prodajalcu (to naj bi bilo zaradi italijanskega zakona).
|
|||||
to pomen da ma vsak iPhone iz ITA 2letno garancijo (seveda če jo pri prodajalcu uveljavljaš?) |
|||||
Natanko tako.
|
|||||
Ni res. Jaz, ko sem ga v MediaWorldu kupil v Trstu sem posebaj vprašal kako je z garancijo pa je prodajalka rekla, da je garancija standardna Applova 1 letna. Pri Vodafonu pa baje dajo 2 leti, kaj pa vem..
|
|||||
Se pravi da bi omenjeni prodajalec lahko imel Vodafone iPhona in bi njegov oglas držal
Prosim če se javi kdo, ki je morebiti že imel izkušnjo s tem prodajalcem - me zanima feedback |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |