Pozdravljeni
Uporablja kdo mac minija kot domaci server, za svojo spletno stran, mail... Kaksne iamte kaj izkusnje?
Omogoca siol sploh priklop svojega serverja doma na njihovo linijo?
Hvala
| Mac Mini in OS X server / domaci server | |||||
Pozdravljeni
Uporablja kdo mac minija kot domaci server, za svojo spletno stran, mail... Kaksne iamte kaj izkusnje? Omogoca siol sploh priklop svojega serverja doma na njihovo linijo? Hvala |
|||||
Jaz sem ga zadnjič postavil v 10 minutah ... MacMini + SL Server.
Prej sem se nekaj zajebaval z Linux-om in 2003Serverjem ampak ... SL Server je res mala malca. Zakaj pa SiOL ne bi pustil????? Če imaš statični IP... just do it. _________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||||
Bom poiskusil. Za Siol sem se bal predvsem zaradi kakrsnih koli zaprtih portov...
|
|||||
Iz izkušenj ti lahko povem da ima SIOL vse porte odprte tako da ni panike da kaj ne bi delovalo... če ti slučajo kakšen port ne bi deloval pa hitro na 080 1000 poklicat pa "zatežit"
|
|||||
Hvala za nasvet. Bomo vidli kako se bo izteklo
|
|||||
Kot so ti že drugi povedali, je vse skup easy 1,2,3. Imam minija z naloženim SL Server sistemom in vse dela BP. Sem tudi preko SiOL-a, in je vse normalno dostopno. Zadnjič sem se edino mal zezal z vpisom primarnega DNS zone-a. Bolj zato, ker nimam tolk izkušenj z "rough" primarnimi dns zapisi. lp, Mitja |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |