Jabuk
ipod touch jailbrake
Jablanator

Jablanator

Kraj: Trenutno Maribor
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 28.11.2009 11:29:09
ipod touch jailbrake
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
no jaz sem si včeraj kupil ipod touch 32gb in mislim da je ta nov model in bi ga rad jailbreakal in me zanima če ga sedaj posodobim na 3.1.2 softvare in kak naj jailbrek naredim. prosim če mi poveste navodila ali daste link z navodili.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 28.11.2009 11:32:36
Re: ipod touch jailbrake
rok3232 je napisal/a:
no jaz sem si včeraj kupil ipod touch 32gb in mislim da je ta nov model in bi ga rad jailbreakal in me zanima če ga sedaj posodobim na 3.1.2 softvare in kak naj jailbrek naredim. prosim če mi poveste navodila ali daste link z navodili.

Kaj pa, ko bi si ga sam poiskal?

Vem... da bo spet hude krvi... kao sem zacetnik, pa ne znam, in nevem kaj se... A to pa znas najti, da se iPod sploh da jailbreakat? Rolling Eyes Very Happy

Osebno ne priporocam jailbreaka na teh zadnjih napravah... sploh ce si tak n00b, da ne znas niti poiskat navodil za to...Ker pri iPod zadnje generacije in iPhone 3GS, ki so bili narjeeni od oktobra letos dalje, se NE DA zadve normalno jailbreakat... oz. je potrebno vedno, ko ga csito ugasnes ali ko ti zmanjka baterije, spet jailbreakati s pomocjo BlackRa1n... Temu nacinu jailbreaka se rece "tethered jailbreak" ...

Jablanator

Jablanator

Kraj: Trenutno Maribor
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 28.11.2009 11:50:20
ne samo nevem kateri jailbreak morm najdit, me zanima če je jailbreak za te tenove vredu al še počakam da bojo bolšega naredl. pa zanima me če brez jailbreka ne moreš nič nalagat razen prek apple store?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 28.11.2009 11:56:49
rok3232 je napisal/a:
ne samo nevem kateri jailbreak morm najdit, me zanima če je jailbreak za te tenove vredu al še počakam da bojo bolšega naredl. pa zanima me če brez jailbreka ne moreš nič nalagat razen prek apple store?

jailbreak na iPod Touchu je namenjen predvsem nalaganju ukradenih zadev...

In kot sem ze napisal... Trenutno za te tanove ni na voljo nobenega "tapravega jailbreaka" ...

Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani