Jabuk
Mobitel's Instant Internet in MBP
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 19.10.2009 08:05:21
Mobitel's Instant Internet in MBP
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ima kdo izkušnje z USB ključki od Mobitela in Intant Internetom v povzavi z MacOS. Na netu sem videl, da imajo več različnih usb modemom, načeloma vsi podprti v MacOS... ima kdo kakšne izkušnje? Katerega vzeti?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 28.11.2009 19:07:34
Na SL ne dela skoraj nobeden mogoče 1 ali 2 ZTE zagotovo ne dela prej preizkusi če imaš SL. Na Leopardu delajo vsi . Tudina Win7 ZTE ne dela pa dela kakor se narajma.
LP
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 28.11.2009 21:22:19
Na SL preverjeno dela Huawei E220 ... Ga imam sam... Je bilo pa treba gonilnike rocno namestiti...

Ce se nimas modema in sele zelis sklenit Mobitelov Instant Internet, potem je varianta, da vzames Novatel MiFi2352, ki je v bistvu modem in brezicni router v enem... Ta je neodivsen od gonilnikov ... in se samo prijavis na brezzicno omrezje...

Jaz bi to imel, vendar se mi zdi 250€ kolikor je redna cena, malo veliko... sploh ker ze imam USB modem Smile ...

http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/naprave.aspx?nid=1&nidx=1278

Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 29.11.2009 11:31:42
vincenco je napisal/a:
Na SL ne dela skoraj nobeden mogoče 1 ali 2 ZTE zagotovo ne dela prej preizkusi če imaš SL. Na Leopardu delajo vsi . Tudina Win7 ZTE ne dela pa dela kakor se narajma.
LP

ZTE bodi previden na SL pri nameščanju (meni je delal **626 na 32bit, na 64bit pa ne), ker ti lahko zjebe sistem (mal pogooglaj)
HUAWEI delajo na SL tud 64bit (sprobal E220 in E180), najenostavneje z MobileConnectDriver(4.16.00.00) in ročno nastavitvijo v Network Preferences
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani