Jabuk
MBP ohižje udarjeno.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Granger
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 21.11.2009 23:45:36
MBP ohižje udarjeno.
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
sam ena cry me a river tema...
fak no... cel večer v ekstremnih pogojih, pol pa uletim domu in me štenge v temi zjebejo pa tole....
PA V FAKIN TORBI SEM GA MEL!!!

aaaaaa

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Nova Gorica
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 22.11.2009 05:43:16
Se sicer ne vidi točno. So pa zelo občutljiva ohišja - še posebej dno - imam primer (ko je ravno tako v torbi in skinu), padlo iz pol metra in se zvilo.
LP
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 22.11.2009 08:09:38
http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=8241&highlight=macbook+padel

zgoraj lahko vidiš mojo, podobno izkušnjo. če se ti ljubi prilimaj čistejše slike in podeli z nami kasnejše izkušnje z raznimi servisi.... ali le izkušnje tvojega klepanja (ki ga osebno ne priporočam). sicer pa se je moj macbook - se mi zdi - s časom kar sam mal poravnal nazaj in zdaj poškodba skoraj ni več vidna.

zanimivo bi blo tudi izvedet katera torba je pri točkovnem padcu kdaj že komu zaščitila alu prenosnika?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 22.11.2009 08:45:26
gostan je napisal/a:
http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=8241&highlight=macbook+padel

zgoraj lahko vidiš mojo, podobno izkušnjo. če se ti ljubi prilimaj čistejše slike in podeli z nami kasnejše izkušnje z raznimi servisi.... ali le izkušnje tvojega klepanja (ki ga osebno ne priporočam). sicer pa se je moj macbook - se mi zdi - s časom kar sam mal poravnal nazaj in zdaj poškodba skoraj ni več vidna.

zanimivo bi blo tudi izvedet katera torba je pri točkovnem padcu kdaj že komu zaščitila alu prenosnika?

Meni je MBP užgal iz višine rame (meter 70 plus, torej) v čisto navadnem samsonite ruzaku (starem enih 10 let), in to orenk na trda tla (sem zgrešil ramo, hehe). Nič zvit, nič vidnega, vse dela. V istem mi je HP užgal, plastično ohišje, tudi nič vidnega, je pa DVD crknil (in so ga zamenjali v garanciji, ker pač ni bilo vidnih poškodb).
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 22.11.2009 08:48:58
ja mel sem eno torbo od HP-ja (sestrin HP jo je imel zraven) in sem šel po stopnicah v bajto, pa me je tema "zmatrala" in sem zgrešil stopnico in narahlo udaril... drguače pa se komaj komaj vidi, če nisi pozoren. ampak niti zbit skupaj nemorem z kladivom, ker je noter vbočeno, ohišja pa nebi rad odpiral Smile
tule so fotke:

DSC05470

DSC05471

@gostan: a ti si popravil potem? koliko te je stalo popravilo?
ali mi garancija crkne če tole ne popravim, potem pa mi recimo grafična odpove... ker če tak pogledamo je udarjeno na enem x mestu kjer ni drugega kot baterija če se ne motim...

skratka, zadeva je komaj opazna. Se splača dajati dobre pare za servis tega? nimam BB garancije.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 22.11.2009 09:09:18
lp

ja men so takrat rekli da če udariš računalnik lahko povzročiš ti. "prikrite poškodbe", ki pridejo na plano kasneje... jest sm takrat mislu da je možno računalnik nest na servis, kjer ge pretestirajo, ugotovijo da je hw v redu in da je comp samo na zunaj poškodovan - kar bi zagotavljalo preostalo garancijo. klical sem na nekaj apple servisov in povsod so ta moj predlog zavrnili Smile sicer pa lahko poskusiš še ti, me zanima kaj bodo teb rekli.

ohišje in menjava po moje prideta vsaj za pol cene novega prenosnika, je pa tako da vsak servis reče da morš komp tja prnest da se sploh lahko pogovarjajo o ceni. jest sm mojga macbooka potem pustil takšnega kakršen je. uradne garancija nima zdaj več, za bigbang garancijo, ki upam, da je ne bom potreboval, pa bom tko al tko mogu doplačat četrtino servisa... jest v tvojem primeru ne bi nč servisiral, čez en teden boš že pozabu na to kaj se je zgodilo in maca uporabljal brezskrbno naprej Smile
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 22.11.2009 09:22:45
No saj nekaj takšnega sem tudi jaz razmišljal.... ampak če pa tale moj udarec povzroči prikrite poškodbe pol pa tk nevem... udrtine ni niti za 2mm tak da pomoje nebi smelo bit težav...

a ve kdo za kšno ornk torbo? da bi zdržala tudi tak udarec (ki niti ni bil močan...)
recimo tale:
http://www.booqeurope.com/_detail_49.html

izgleda kot da ima kar precej debel ovoj torbe...
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 22.11.2009 12:18:03
Poskusi z dušikom ohladit (dobi se dušik na sprej, pa posprejaj), mogoče izboklina izskoči - škode ne boš naredil (omejeno posprejaj) - samo se mi zdi, da je predebel aluminij.

Zato je bil pa titanium na powerbook iz stari časov boljši.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #9   Objavljeno 22.11.2009 13:16:59
kje bi pa lahko dobil to?
tekoči dušik v sprayu torej?
google ne najde nič pametnega...
drugače pa pomoje ni neki fejst debel alu... če se tako hitro zvije.. max. 5mm bi rekel.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Shitopia
Ženska

Prispevek: #10   Objavljeno 22.11.2009 13:49:54
max. 2mm, pa se to ne. z ohlajanjem ne bos nic naredil, skoda casa.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani