Dodanih je kar nekaj novih jezikov in po novem Google Earth zna tudi slovensko
| Prenovljeni Google Earth | |||||
Nekaj dni nazaj (16. november) je izšel prenovoljeni Google Earth za iPhone in iPod touch.
Dodanih je kar nekaj novih jezikov in po novem Google Earth zna tudi slovensko |
|||||
Ker ga v SLO store ni sem se prijavil v USA account, ga snel in sinhroniziral z iphonom. Pa mi napiše, da mi googla ne bo instaliral češ da nimam pravice naj avtoriziram računalnik, ki je seveda autoriziran za slo account. Kako naj torej instaliram že sneti googl earth?
|
|||||
Prijavi se v US iTunes Store, pojdi v meni in izberi Authorize computer.
|
|||||
Ampak a mi ne bo potem kaj pobrkal ko se spet prijavim s slo računom?
|
|||||
ne. na enem kompu lahko avtoriziraš več računov.
|
|||||
Mene pa zanima kako deautorizirat racunalnik? Namrec pred namestitvijo novega os win7 na dveh racunalnikih sem popolnoma pozabil izbrati deautorizacijo. Kolikor vem lahko imas na enem telefonu oz racunu autoriziranih le 5 racunalnikov, sedaj mi je ostala samo se ena avtorizacija. Kako zdaj s tem?
|
|||||
zna slovensko, ni pa ga v slo storu...
ni mi nabolj jasna ta logika. a je Google tudi kaj odvisen od Sazasa? |
|||||
Ja to je čudno in piše lepo da omogoča slovenščino. Če je spet SAZAS vmes pol pa strelat to bando |
|||||
Gre se za racun. Lahko bi dal deauthorize computer. Drugace pa lahko naredis nov account in bolj pazis |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |