Jabuk
Alarm
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 08.11.2009 09:45:35
Alarm
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Kaj je sploh možno, da če nastavim budilko in ugasnem telefon da se ta samostojno zbudi in začne zvonit???
Danes sem tako naredil in sem se zbudil 2 uri kasneje, sedaj probavam na razne načine in mi ne rata. Rad bi pa izklapljal telefon da šparam baterijo in da mi ne seva glih direkt v glavo :s
Pa še to, namestil sem že nekaj flash playejev na telefon pa ne delajo kot je treba?? Katere vi uporabljate, predvsem pogledam kak movie na Vimeo strani.

Lp Miha
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 08.11.2009 09:51:49
Budilke verjetno tudi ne nastavis in potem vzames ven baterijo ali odklopis iz elektrike ... ali? Rolling Eyes ...

Res je mogoce kdo navajen takega delovanja, ki deluje pri Nokiah... pri iPhone-u to ne pac ne deluje... Ce noces, da ti "seva v glavo" ga daj k nogam Smile ... ali pa bolj enostavno... vklopi "flight mode", ki izkljuci vse velike porabnike energije (oddajnik za telefonijo, BT, WiFi,..) ...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 08.11.2009 09:58:42
Razumem te, tudi meni je to rojilo po glavi, ko sem iz "navadnega" telefona prešel na biznis telefon...v mojem primeru je bil to Sony Ericsson P1i, ki sem ga nato zamenjal za iPhone 3g. Vsi biznis telefoni se ne ugašajo več kot je to slučaj pri navadnih telefonih. Biznis telefoni imajo na voljo "flight mode", kjer so vse "sevalne funkcije" izključene in tudi baterije ne troši skoraj nič. Poleg tega, če ga ugašaš, traja kar precej časa, da se ob vklopu spet postavi. Navada je pač železna srajca...10x ga daj v flight mode in boš pozabil, da si kdaj telefon ugašal!
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 08.11.2009 10:28:46
Jest je napisal/a:
Budilke verjetno tudi ne nastavis in potem vzames ven baterijo ali odklopis iz elektrike ... ali? Rolling Eyes ...

Res je mogoce kdo navajen takega delovanja, ki deluje pri Nokiah... pri iPhone-u to ne pac ne deluje... Ce noces, da ti "seva v glavo" ga daj k nogam Smile ... ali pa bolj enostavno... vklopi "flight mode", ki izkljuci vse velike porabnike energije (oddajnik za telefonijo, BT, WiFi,..) ...

kolikor jaz vem flight mode na iphonu izklopi samo signal wi-fi pa ostane? Rolling Eyes
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 08.11.2009 10:31:39
gpc17 je napisal/a:
Jest je napisal/a:

kolikor jaz vem flight mode na iphonu izklopi samo signal wi-fi pa ostane? Rolling Eyes

Izklopi vse... lahko pa potem WiFi spet vklopis ... Namenjen je uproabi na letalih (zato tudi tako ime)... kjer niso dovoljene nobene naprave, ki se povezujejo brezzicno ...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 08.11.2009 10:32:04
Narobe....tudi wifi se ugasne, ga pa lahko potem neodvisno vklopiš, vendar je telefon še zmeraj v flight mode.
Jabuček

Jabuček

Kraj: CE
Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 08.11.2009 10:45:29
App "aTimeTool" omogoča ugašanje in prižiganje ob določeni uri.

Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 08.11.2009 11:27:59
Jaz ga v slo storu ne najdem Sad
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #9   Objavljeno 08.11.2009 11:33:39
Je na cydiji.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani