blackra1n VS redsn0w | |||||||||
Zanima me razlika v delovanju med Blackra1n in redsnow JB-jem. Imam iPhone 3gs kupljen v Nemciji pri T-mobile in sem ga nadgradil z 3.1 OS in Jailbreako z Blackra1nom in odklenil z blacksn0w in se mi zdi da je sedaj telefon pri igranju igric dosti hitrejsi in grafika se ne zatika... Ali je to zaradi novega jailbreaka ali zaradi novega OS? janc... |
|||||||||
![]() |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
vem da zaradi jb-ja ni hitrejsi ...hotel sem povedati da se mi zdi da je telefon hitrejsi ce je jb-jan z Blackra1nom kot pa ce je z Redsn0wom... |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Kaj ti sploh sanjas? V naslov napises VS redsn0w, potem pises da si ga odklenu z blacksn0w vse kar nekaj mesas... Redsn0w sploh ni za 3.0. Ce je je pwnagetool.. Vglavnem v hitrosti ni nobene razlike mogoce sam ta da sispucal navlako. Glede grafike in zatikanja je pa edino kar je lahko iphone 3GS, pa da si prej imel 3G. |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Jaz ne mesam blackra1na in Redsn0wa! Narobe si me razumel, jaz zem imel prej na 3gs-u OS 3.0 in JB Redsn0w in odkleno z ultrasn0w , zdaj sem pa nalozil na isti telefon OS 3.1 in ga jailbreako z Blackra1n in odkleno z Blacksn0w. In sedaj ugotavlam da dela hitreje... To je to ![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
RedSn0w je ravno SAMO za 3.0 ... in ga ni za 3.1 ali 3.1.2 ![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
sem jaz tudi razmislo v tej smeri... Winterboard sem imel ja, tak da je bilo verjetno to krivo... |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |