Prav tako me zanima, če gre, ali je potem kakšen problem pri updejtu.
Hvala!
| Nakup app preko Appstora - prenos na 2 iphona? | |||||
Oče je kupil eno applikacijo preko app stora. Ker bi jo jaz seda za teden dni tudi potreboval, me zanima ali je možnost prenesti tudi na moj iphone. Da se logiram z njegovim accountom in potegnem na svoj iphone.
Prav tako me zanima, če gre, ali je potem kakšen problem pri updejtu. Hvala! |
|||||
Na iPhone OS 3.0 ali višjem lahko uporabljaš več različnih iTunes accountov... torej je možno naložiti aplikacijo z njegovim accountom. Za update pa ne vem točno.
|
|||||
A ni tako, da lahko uporabljaš en account na 5 napravah? Mislim, da ne bi smelo biti problema. |
|||||
Bom kar tu vprašal glede nakupa.
Želel bi kupiti en app in plačati z PayPalom ker nimam v iTunes vpisane nobene plačilne kartice. Ob času nakupa me kar pošilja v iTunes na kartico, sploh ne ponudi plačila z PayPal. Lahko kdo razloži kaj bi naredil. Hvala. _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
S slovenskim iTunes računom ne moreš plačevat s Paypalom, le s karticami visa, mastercard in american e.
|
|||||
OK hvala, tudi isto prebral na Apple. _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Najlažje je kupit apple gift card. Pazi samo, da kupiš US gift card za US račun oz. slo za slo račun itd... _________________ LG G6 |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |