Problem pa je v tem, da je zdaj odzunaj že OS verzija 3.1.2, v kommdata pa so mi rekli, da če bom iPhone updatal se bo baraba zaklenil.
Kaj naj torej naredim, če ga želim imeti najnovejše verzije in jailbrekanega
lp in hvala za odgovore
| iPhone 3gs jailbreak 3.1, da se ne bi zaklenil? | ||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
Pred približno 2 mesecema sem v kommdata kupil iphone 3gs. OS je verzije 3.0.1. Ko sem ga dobil sem ga jailbrekal.
Problem pa je v tem, da je zdaj odzunaj že OS verzija 3.1.2, v kommdata pa so mi rekli, da če bom iPhone updatal se bo baraba zaklenil. Kaj naj torej naredim, če ga želim imeti najnovejše verzije in jailbrekanega lp in hvala za odgovore |
||||||||||||||||||||||||
telefon je verjetno bil jailbreakan že ko si ga kupil, ker predvidevam, da je zaklenjen in bi se ob updatu zaklenil za 3.1.x pa še zaenkrat ni jailbreaka za 3GS.
|
||||||||||||||||||||||||
Nateg je malce huda beseda, ker so ti povedali, kaj si kupil.... je pa definitivno slab in drag nakup, ker lahko za isto (oz. minimalno višjo) ceno dobiš odklenjenega oz. za veliko nižjo ceno zaklenjenega.
Če želiš obdržati odklep in nadgraditi na 3.1.2, lahko uprabiš PwnageTool in z njim narediš custom firmware. |
||||||||||||||||||||||||
Ce ni bil jailbreakan, in ce si ga lahko normalno uproabljal.. je velika verjetnost, da imas nezaklenjenega... Torej, ce si ob nakupu imel ze gor Cydio in/ali iCy, potem je ze bil jailbreakan...
|
||||||||||||||||||||||||
Iphone je bil čisto nov, in ni bil jailbrekan! Problem pa je očitno v tem da je zaklenjen, ampak ne vidm fore v tem, da se ga ne da updajtat. Zakaj bi to sploh apple naredu? Men so rekl da se apple tko zaščit, da ne pusti da updajtaš?
Thx za odgovore |
||||||||||||||||||||||||
Ko si ga ti kupil pravis, da se ni bil jaikbreakan uporabljal pa si ga ze lahko normalno-klical ipd. Ce ja potem je verjetno tovarnisko nezaklenjen in ga lahko brez problema updatas.
|
||||||||||||||||||||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |