Jabuk
Snow Lepoard se ne zažene!!!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Velemesto Krško
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 22.10.2009 08:49:52
Snow Lepoard se ne zažene!!!
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Imam problem!!! Moj Macbook se ne boota več! Snoč sem preko Bootcampa naložil windowse kateri so mi zgleda vse skup zjahali!!! Sowražim Windowse! Od takrat ne morem več pridet v Mac Os X kaže da se boota spodaj se vrti krogec pod krogcem pa tako kot, da se nekaj nalaga! In potem se kar izključi macbook. Nikoli videl kaj takega! Poizkusil sem pridet v Safe mode držal tipko shift tudi nič! Kaj naj naredim? Nimam varnostne kopije podatkov ker mi je prejšnji teden šel zunanji disk po gobe. Vsi podatki so na macu! Kako rešit zadevo?

A obstaja možnost, da še enkrat namestim leoparada brez, da bi mi pobrisal kakšne fijle ali pa uporabniški račun?

Hvala za vsak odgovor!!!
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 22.10.2009 09:37:33
Hja glede na to, da se ti ne boota v OS X si z windowsi formatiral ravno njihovo barticijo namesto tiste od boot camp! Sedaj za tvojo napako ne krivi Windowsov, ker v tem primeru niso oni krivi, da si ti izbral napačno particijo. Pa ne vem kak se lahko v tem koraku zmotiš, ker pri particiji lepo zraven piše BOOT CAMP.

Če imaš snow leoparda pojdi in bootaj v windowse (ob zagonu drži tipko option (alt) da se prikaže meni. Izberi windows in potem poglej če vidiš particijo od os x.

Za Leoparda pa potrebuješ program macdrive nameščen v windows, da lahko prideš do podatkov na os x particiji (če le-ta seveda še obstaja).
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Velemesto Krško
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 22.10.2009 09:39:00
neee pravo particijo sem izbrisal tako, da v tem ni problem! Hvala vseen! Particija od Maca je nedotaknjena!!!
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani