Ima kdo izkušnje z USB ključki od Mobitela in Intant Internetom v povzavi z MacOS. Na netu sem videl, da imajo več različnih usb modemom, načeloma vsi podprti v MacOS... ima kdo kakšne izkušnje? Katerega vzeti?

| Mobitel's Instant Internet in MBP | |||||

Ima kdo izkušnje z USB ključki od Mobitela in Intant Internetom v povzavi z MacOS. Na netu sem videl, da imajo več različnih usb modemom, načeloma vsi podprti v MacOS... ima kdo kakšne izkušnje? Katerega vzeti? 

| 
	|||||

Na SL ne dela skoraj nobeden mogoče 1 ali 2 ZTE zagotovo ne dela prej preizkusi če imaš SL. Na Leopardu delajo vsi . Tudina Win7 ZTE ne dela pa dela kakor se narajma.

LP  | 
	|||||

Na SL preverjeno dela Huawei E220 ... Ga imam sam... Je bilo pa treba gonilnike rocno namestiti...  

Ce se nimas modema in sele zelis sklenit Mobitelov Instant Internet, potem je varianta, da vzames Novatel MiFi2352, ki je v bistvu modem in brezicni router v enem... Ta je neodivsen od gonilnikov ... in se samo prijavis na brezzicno omrezje... Jaz bi to imel, vendar se mi zdi 250€ kolikor je redna cena, malo veliko... sploh ker ze imam USB modem http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/naprave.aspx?nid=1&nidx=1278  | 
	|||||

ZTE bodi previden na SL pri nameščanju (meni je delal **626 na 32bit, na 64bit pa ne), ker ti lahko zjebe sistem (mal pogooglaj) HUAWEI delajo na SL tud 64bit (sprobal E220 in E180), najenostavneje z MobileConnectDriver(4.16.00.00) in ročno nastavitvijo v Network Preferences  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |