Kako zbrišem posamezen file v trashu, možno je samo spraznit vse iz trasha.
| Brisanje posameznih filov v trashu??? | ||||||||
Kako zbrišem posamezen file v trashu, možno je samo spraznit vse iz trasha.
|
||||||||
Zakaj bi sploh brisal sam en file iz kosa? Kos je namenjen temu, da se v celoti izprazne. Tiste, ki ne zelis izbrisati jih verjetno ne bos shranjeval v kosu. Zdi se mi nelogicno
|
||||||||
Kakorkoli že … lahko se znajdeš tako, da tiste ki jih ne želiš izbrisati, klikneš z desnim klikom (ctrl+klik), odpre se ti priročni menu, klik na infornacije o filu in tukaj odkljukaš "zaščiteno". Ko ga pa želiš zbrisati, samo odstraniš kljukico ...
Lp |
||||||||
|
[DELETED]
Nazadnje urejal/a Gost Sre 18. Avg 2010 21:33; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
Super hvala, a je tud kakšna možnost obratno, da odkljukam samo tiste, ki jih želim pobrisati, kajti teh je manj kot pa tistih, ki jih ne želim pobrisat.
Sem probu, samo v tem primeru ne moreš pobrisat s "Secure Empty Trash". |
||||||||
Mislim, da se ne da odkljukati tiste, ki jih želiš izbrisati, ampak samo obratno … ker načeloma se koš prazni v celoti in tistih fajlov, ki jih želiš imeti v računalniku, ne shranjuješ v njem. Jaz ne uporabljam "varnega praznenja koša" … malo bolje pogledam kaj brišem, in to je to, pa še tako mi včasih javi za kako datoteko, da je v uporabi čeprav točno vem da ni, in moram potem "posiliti" praznenje koša |
||||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |