Živjo!
Prek znanca se mi ponuja možnost nakupa iPod Touch v Ameriki. Ker so cene tam precej nižje me zanima ali pri tem obstaja možnost kakšnih težav za uporabo v Sloveniji oz. Evropi. Kako je pa z garancijo?
Hvala in lep pozdrav!
| Nakup iPoda v ZDA | |||||||
Živjo!
Prek znanca se mi ponuja možnost nakupa iPod Touch v Ameriki. Ker so cene tam precej nižje me zanima ali pri tem obstaja možnost kakšnih težav za uporabo v Sloveniji oz. Evropi. Kako je pa z garancijo? Hvala in lep pozdrav! |
|||||||
Lahko ga kupiš! Ne bo težav. iPod ne more biti zaklenjen tako, kot nekateri iPhoni.
V paketu je: iPod touch Apple Earphones with Remote and Mic USB 2.0 cable Dock adapter Quick Start guide Pri iPhonih kupljenih v Ameriki je pa problem adapter ker je narejen za ameriške električne priključke. Ameriški adapter: ![]() |
|||||||
itak ga ne dobiš zraven, usaj jaz ga nisem
|
|||||||
Kot je ze bilo napisano... iPod Touch nima prilozenega omreznega napajalnika... sploh ni protora v skatli za to... Novi iPod Touch (tretja generacija) je pakiran takole:
Stari (prva in druga generacija) pa takole: |
|||||||
to si se pa malo zmoto 2. in 3. generacija sta v tisti prozorno/beli plastični šktatli pakirana 1. pa v tisti iPhone-like škatli |
|||||||
Hvala vsem!
|
|||||||
kolk pa je v ameriki en touch? 200usd?? :touch: :touch: :touch:
|
|||||||
8GB, je julija bil 229$ + 9.75%
|
|||||||
Vete ka sm ugotovil- da je 8 gb iPod touch pravzaprav 7.0 gb huh!
|
|||||||
8Gb je celotnega prostora, ki pa se deli na 2 particiji... prva je sistemska, ki je ne vidiš (razen, če si jailbreakal) in zasede cca. 500Mb, druga je pa medijska particija, ki je namenjena glasbi, programom, video posnetkom in ostalim zadevam (to je tisto kar vidiš). Poleg tega pa pride v veljavo enaka fora kot pri diskih (saj veš... 250Gb je dejansko 230Gb itd...).
|
|||||||
aa, v redu
|
|||||||
pa res, neki me zanima, zakaj ma ipod touch 2g in 3g drug dock, prejšnji je men lepši, se da to nastavit? (ne mislim v nastavitvah z jailbreakom, ko bo za 3,1,1)
|
|||||||
Pomoje imata oba enak dock, ce imas gor enako verzijo firmware-a ... |
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |