Jaz imam 2G telefon iz USA pa me zanima ali lahko nadgradim na 3.1.2, in sicer ali bo telefon odklenjen. imam win in si ne morem narediti custom FW s pwange tool-om. če ne
Želel bi da tudi delite izkušnje tukaj še tisti redki lastniki iphonov 2G
lp
| 2G unlock and jailbreak | |||
imam 2g 3.0 OS in da ne mešam ostalih ki imate novejše modele in je tema potem prepolna odgovorov nepotrebnih,sem odprl temo za 2G telefone.
Jaz imam 2G telefon iz USA pa me zanima ali lahko nadgradim na 3.1.2, in sicer ali bo telefon odklenjen. imam win in si ne morem narediti custom FW s pwange tool-om. če ne Želel bi da tudi delite izkušnje tukaj še tisti redki lastniki iphonov 2G lp |
|||
Imam še iPhona 2G zadnji dan. Glede na to da je tovarniško zaklenjen ga lahko updejtaš samo na 3.1 pa še to rabiš custom firmware, ki ga najdeš na netu. Nikakor preko iTunes-a. Glede 3.1.2 pa ne updataj na to verzijo ker še ni programa za odklepanje, custom firmwara pa tudi vsaj jaz še nisem zasledil. Lahko bi ga jailbrejkal ampak kaj ti to pomaga ko ga pa nemoriš odklenit. Tako da lahko ostaneš na tem kar si, oz. z custom IPSW nadgradiš na 3.1.
LP |
|||
Odklenes ga pomoje lahko... saj modem firmware je enak... Bolj problem je aktivacija... Ker BlackRa1n ne aktivira iPhone...
|
|||
Priporočam ti, da ostaneš na 3.0 ali 3.0.1 dokler tudi pri APple ne odpravijo problema s trajanjem baterije.
Če pa še nisi na 3.0 pa je postopek tukaj: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4302 |
|||
Pri iphone 2G je enkrat odklenjen-vedno odklenjen pač isti baseband. Aktivacija je pa problem. Saj pravim 3.1 custom da ga potegneš nekje iz neta če si na windowsih in če si na mac-u si ga narediš sam.
Rainbow kakšen problem s trajanjem baterije kaj sanjaš? |
|||
OK, sanjam.
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |