Jablanator
Kraj: GC/AUS |
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 07.10.2009 10:05:11 Servis v Italiji |
|
Meni je dva meseca star 3Gs ugašal med pogovori (popolnoma ugasnil) pa sem ga prejsnji teden po nasvetu s tega foruma nesel v BIP Computer v Trst. Prijazen prodajalec se mi je opravičil in povedal da nimajo več servisa...Ko sem vprasal kam se lahko obrnem mi je v roke potisnil en letak od Appla z tel. st. in navodili samo v italijanščini. Tudi glasek na drugi strani je govoril samo ital., tko da...tema!
Potem sem dve uri taval po Trstu in v več trgovinah spraševal po servisu - neuspešno! Ko sem hotel že domov ugledam še TIM trgovino blizu "kanala", kjer so mi zadevo brez problema vzeli v popravilo. Čez dober teden me pokličejo in v soboto grem iskat. Povedo, da so naredli restore sistema in kr neki...
No sedaj po nekaj dneh se je napaka vrnila. Telefon spet veselo ugaša. Naredili niso nič, čeprav sem jim natančno opisal težavo (pisno v ital.jeziku) in jim tudi povedal, da sem popolni restore napravil že dvakrat...
Pri prevzemu sem popizdil in mu rekel, da to ni nič, pa je samo skomignil in rekel naj prinesem nazaj, če ne bo bolje. Evo, to je bila moja izkušnja z Italijanski servisom (saj drugam niti ne moreš), če kupiš tel v Italji.
|