Konkretno me zanima kakšna je možnost "poleg antene dvb-c" priklopa na digitalno tv t2.
Zanima me,če je možnost priklopit eyetv na njihov vmesnik al kakšna je varianta

Hvala
Bolje izpasti nevedna b*dala kot pa iz aviona
Elgato eyetv | |||||
Konkretno me zanima kakšna je možnost "poleg antene dvb-c" priklopa na digitalno tv t2. Zanima me,če je možnost priklopit eyetv na njihov vmesnik al kakšna je varianta ![]() Hvala Bolje izpasti nevedna b*dala kot pa iz aviona |
|||||
![]() |
|||||
drgač pa ena varianta je da kupiš eyetv hybrid in utakneš notr tisto anteno, ki jo dobiš zravn in loviš tistih 8 kanalov ki jih digitalno oddajajo prek dvb-t standarda. če prav razumem. |
|||||
![]() |
|||||
![]() Ga res ni junaka,ki bi to vedu? ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Če pa vstrajaš pri tem, da bi STB priklopil gor, si pa najdi napravo, ki bo imela SCART, ali pa HDMI vhod in bo potem sliko in zvok posredovala naprej računalniku. Ampak to je po mojem mnenju bedarija... |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Ne, za SiOL pa rabiš cev ... hecam se, verjetno da ... poizkusi. |
|||||
![]() |
|||||
ja men je bil tale eyetv zanimiv predvsem zarad iphone aplikacije, zato me je zanimal, ali imaš tudi za to kakšno rešitev? lp |
|||||
![]() |
|||||
tudi meni je v bistvu to zaradi iphone aplikacije zanimiva reč ![]() Prek vlcja pa itak laufa zadeva že precej časa. Ampak če bi prek Iphona gledal ,mi glih ni SLO1,SLO2,POP,.. in ostale šare za gledat ![]() je pa precej kanalov na ip-tvju k so mi kul. |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Res mi je čudno da se po tolkem času še nobeden ni najdu k spispu aplikacijo za iphone, ki bi recimo lahko stream-ala plajlisto preko VLCja. Tako bi si doma spedenal stream server in bi lahko bp gledal tv - brezplačno. Mikrohard, any interests & skills ? |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |