Konkretno me zanima kakšna je možnost "poleg antene dvb-c" priklopa na digitalno tv t2.
Zanima me,če je možnost priklopit eyetv na njihov vmesnik al kakšna je varianta
Hvala
Bolje izpasti nevedna b*dala kot pa iz aviona
| Elgato eyetv | |||||
Mene zanima,če mi lahko kdo razloži malo več o eyetv-ju.
Konkretno me zanima kakšna je možnost "poleg antene dvb-c" priklopa na digitalno tv t2. Zanima me,če je možnost priklopit eyetv na njihov vmesnik al kakšna je varianta Hvala Bolje izpasti nevedna b*dala kot pa iz aviona |
|||||
tut mene zanima tole, kako priklopit če imaš ip tv!
drgač pa ena varianta je da kupiš eyetv hybrid in utakneš notr tisto anteno, ki jo dobiš zravn in loviš tistih 8 kanalov ki jih digitalno oddajajo prek dvb-t standarda. če prav razumem. |
|||||
Ma sej to glede antene mi je vse jasno,sam jest bi ip-tv priklopu gor ja
Ga res ni junaka,ki bi to vedu? |
|||||
Zakaj hudiča bi za IPTV priklapljal tisti glupi STB na računalnik? Priklopi mrežni kabel direktno na računalnik in TV glej v VLC-ju. Tisti vmesnik na STB-ju pa res ni vreden komplikacij....
Če pa vstrajaš pri tem, da bi STB priklopil gor, si pa najdi napravo, ki bo imela SCART, ali pa HDMI vhod in bo potem sliko in zvok posredovala naprej računalniku. Ampak to je po mojem mnenju bedarija... |
|||||
a lahko, če mas na siol tudi gledas na kompu tv samo preko kabla?
|
|||||
Ne, za SiOL pa rabiš cev ... hecam se, verjetno da ... poizkusi. |
|||||
aha
ja men je bil tale eyetv zanimiv predvsem zarad iphone aplikacije, zato me je zanimal, ali imaš tudi za to kakšno rešitev? lp |
|||||
točno ... bobaneee
tudi meni je v bistvu to zaradi iphone aplikacije zanimiva reč Prek vlcja pa itak laufa zadeva že precej časa. Ampak če bi prek Iphona gledal ,mi glih ni SLO1,SLO2,POP,.. in ostale šare za gledat je pa precej kanalov na ip-tvju k so mi kul. |
|||||
ja jst bi bil zadovoln z šport tv 1&2
|
|||||
Mah tale EyeTV je nezmožen predvajanja UDP programov ala m3u liste od T2ja ali SiOLa.
Res mi je čudno da se po tolkem času še nobeden ni najdu k spispu aplikacijo za iphone, ki bi recimo lahko stream-ala plajlisto preko VLCja. Tako bi si doma spedenal stream server in bi lahko bp gledal tv - brezplačno. Mikrohard, any interests & skills ? |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |