zacetek z 3gs om | |||||
ker bom cez nekaj ur najverjetneje postal lastnik iphona 3gs 32g italian. spec me zanima ce mi lahko kdo pove nekaj osnovnih navodil kaj je treba narest preden lahko zacnes telefon normalno uporablat. a ga lahko ze kar takoj vklopim ko ga dobim ? kako je z sim kartico ga je treba prej "jailbreakat" al kasnej ? ali je treba za normalno delovanje nalozit kaksne posebne programe posodobitve ? ali lahko dam prvo v mobitel sim kartico in ga nato 1. vklopim ali je treba prvo ga napolnit baterije in potem vklopit z brez sim ? |
|||||
![]() |
|||||
Vprašanje imam jaz zate! Namreč a si boš ti kupil prvi mobitel nasploh??? |
|||||
![]() |
|||||
ampak ker je to kr draga zadeva necem ze u startu zajebat kej. pa se navodila so u italjanscini tko da ne razumem. zato prasam |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
zdej me pa zanima sam se ce ga morm prej filat "16" ur kot ostale mobitele al lahko dam sim kr notr in ga zacnem uporablat? a se morm nujno povezat z racunalnikom in nalozit i tunes ? kako je z odklepom? moj je italjanski tako da sklepam da je ze odklenjen da dam sim notr vkljucim in klicem? nevem dost o iphonih zato vas prosim za noobovsko pomoč ce se da ? necem kej zajebat sm rajs previdn. |
|||||
![]() |
|||||
ne rabiš ga filat 16ur, ker je bil že v tovarni enkrat nafilan do konca in spraznjen do konca. iTunese pa moreš nujno ištalirat, ker moreš iPhone najprej aktivirat čene ga ne moreš uporabljat. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |