hvala
| Vmware Virtualbox Parallels | |||||||||
Torej... kaj je boljse, hitrejse, bolj kompatabilno? Zanimajo me vase iskusnje iz teh programov katerega uporabljate in zakaj. Zanima pa me ker se tudi sam odlocam za en program rad bi namrec poganjal win7 (rabim cad programe) in pa mogoce vcasih kaksne linuxe za eksperimentiranje.. Kaj mi priporocate?
hvala |
|||||||||
Virtualbox, ker je freeware.
Drugače pa vmware, ker je elegantnejši in ne onemogoči Expose-ja. |
|||||||||
Še en glas za:
1.) VirtualBox 2.) VMWare Fusion |
|||||||||
Vmware Fusion.
LP |
|||||||||
Vmware Fusion, ker je hitrejši...
|
|||||||||
vmware dejansko je boljši, ampak ne za 80€ boljši,
|
|||||||||
80€ je dve do tri ure dela (povprečno plačana ura) in če me stvar zafrkava, da porabim več potem je neuporabna. Zato tudi kupujem sw, ki mi lahko poveča produktivnost in nenazadnje zato sem tudi kočal na Mac-u.
LP |
|||||||||
Če bi to sedaj brale zaposlene v Muri ... 80 €, to pomeni skoraj 30 € urno postavko, ne? Nice. |
|||||||||
A ima kdo na VMWare inštaliran windows 7?
So bili kaki zapleti? |
|||||||||
Mam in dela. |
|||||||||
točno tako. če potrebuješ za delo, potem kupiš vmware, če pa samo za "doma" je pač VB čist ok. |
|||||||||
Aja morš ga namestit kot Windows Server 2008.. in dela vse brez težav. |
|||||||||
THX |
|||||||||
Hm vidim da je odgovor kar precej logicen... bi pa se neki uprasu da kar iskoristim temo... kako pa je z programi ki imulirajo (ce se tako napise) windows programe? se splaca imeti ali je lazje in bolj sigurno ce bi preko vmware instaliru windowse?
|
|||||||||
Emulacija se temu pravi.
Verjetno misliš na CrossOver? Ja, veliko število programov deluje, z marsikaterim pa zna biti kakšen problem. Recimo, da ne delujejo šumniki (npr. ASP slovarji), ali pa kaj drugega, recimo, da se program sploh ne bo zagnal. |
|||||||||
manj "škodljivo" za sistem je če laufaš programe preko VB - ker v najslabšem primeru izbrišeš kar cel virtualni disk in nič ne obremeniš OS X sistema.
je pa seveda treba kupiti Windowse, ki niso ravno price/performance. dobra freeware alternativa Crossover-ju je tudi Darwine - http://en.wikipedia.org/wiki/Darwine |
|||||||||
neki me zanima: zakaj meni vb laufa tak čudno z zapleti.. poleg tega shranim gor live android in zmrzne ob bootu
|
|||||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |