blackbull12 je napisal/a: |
Tudi če kliknem restore in želim naložiti 3.1 verzijo ne deluje. Pojavi se zopet error takoj po extractanju firmwareja. Kaj naj storim ? Delam pa v DFU mode ker mi ob normalni priključitvi piše da sim ni aktivirana. |
Obstajajo trije načini delovanja, v katerem je lahko iphone:
1.) Normalno delovanje (aktivirano ali neaktivirano). Če imaš narisan USB kabelček pa iTunes logo in ti napiše "SIM not supported" ali nekaj v tem stilu in imaš opcijo za Emergency call, si v NEAKTIVIRANEM normalnem delovanju.
2.) Recovery mode --> v tem načinu ti iTunes ponudi samo restore telefona... na zaslonu telefona pa imaš spet isti USB kabelček in iTunes logo.
3.) DFU mode --> v tem načinu ti iTunes spet ponuja restore --> vidna razlika od recovery-ja je pa ta, da MORA BITI ZASLON TELEFONA ČRN (UGASNJEN).
Jaz sem 99.999% prepričan, da ti nimaš telefona v DFU načinu, sicer bi ti restore prišel do konca. Če ga pa imaš v DFU načinu in ti vseeno noče restorat telefona pa probaj drug USB port, drug USB kabel, drugo iTunes verzijo, drug računalnik, ...
Pa še nekaj... za FW 3.1 moraš nujno naložiti custom firmware, ker druge metode jailbreaka še ni. Če maš namen uporabiti redsn0w, si naloži FW 3.0.