V zadnjem tednu ali dveh sem opazil, da se nenadoma ne da več urejati svojih prispevkov. Zakaj?

| Zakaj se ne da več urejati svojih prispevkov?? | |||||

V zadnjem tednu ali dveh sem opazil, da se nenadoma ne da več urejati svojih prispevkov. Zakaj? 

| 
	|||||

Admini so izklopili to funckijo. Zakaj pa, ne vem. O tem je jest pisal in se pritoževal pred nekaj dnevi v eni temi.

Tudi meni je bilo simpatično, da si lahko uredil svoj post, zdaj pa moraš za vsako malenkost, če si kaj pokvaril oz. želiš dodatno vprašati narediti nov post.  | 
	|||||

Nek admin je to opcijo izklopil (verjetno zanalašč, kakor sem razumel).

Sicer pa zakaj (admini) že ne vklopite to nazaj? Tako težko pa spet ne more bit... ali pač...  | 
	|||||

Totalno nelogično, če mene vprašaš. Večina forumov ima to opcijo vključeno, pa tudi manj postov bi bilo, če bi se dalo lepo urediti svoje sporočilo, ne pa da moraš, če hočeš kaj dodati k svojemu sporočilu, dodati prav novi post.

Heh..  | 
	|||||

Včasih pa to ni slabo, da je onemogočeno. Tako določeni osebki ne morejo 5x spremeniti svojega mnenja! Osebno mi je pa tudi moteče, ker je res bedno dodajat novi post takoj pod svojega. 

| 
	|||||

se pridružujem  | 
	|||||

js pa sm zato da se to trajno izklopi (urejanje) ker pol se vidi kdo je kej reku in nemore nihče fejkat v stilu "js pa to nism" 

| 
	|||||

Izključeno je, ker so eni to zlorabljali in uničevali forum. 

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |