ipod razpada | |||
pred manj kot enim letom sm postala lastnica ipod nano 4gen..in ta kokr ga super uporabljat se je ocitno odlocu da bo pocasi zacel razpadat.. gre se za spodnji del ipoda kjer prikljucis na dock..na polnilec karkoli ze..ta del ki je plasticen se je locil od ogrodja ipoda in zeli odpasti..klicala sm na servis so rekli da to ne spada v garancijo ze cel dan poskusam dobit applov zastonjski help line in se nihce ne javi..razen tajnice seveda.. in me zanima ce ma kdo kako idejo kaj narest?..ipod uporabljam res skrbno..in ne razumem cis dobr kako lahko zadeva tok hitr razpade..edino kar bi po moji logiki je uporaba nike connectorja.. torej..hvalezna bi bila za vsako idejo/nasvet. lp m. |
|||
![]() |
|||
Pač postopaš, kot bi kje drugje garancijo uveljavljala. _________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() sam smesno je k na enem koncu pravijo da to ni v okviru garancije..na drugem so mi ga pa vzeli.. hvala za odgovore ![]() drgac se pa trudim bit kar se da nezna z iztikanjem konektorja..sam vcasih preprosto ne gre drugace.. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |