Logotipi 2G uninstall | |||
dpkg - warning, overriding problem because --force enabled: Package is in a very bad inconsistent state - you should reinstall it before attempting a removal. (Reading database ... 4136 files and directories currently installed.) Removing info.slovenskipaket.logotipi2g ... /bin/rm: cannot remove `/System/Library/Carrier Bundles/29341': No such file or directory /bin/rm: cannot remove `/System/Library/Carrier Bundles/29340': No such file or directory /bin/rm: cannot remove `/System/Library/Carrier Bundles/29370': No such file or directory /bin/rm: cannot remove `/System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle/Default_CARRIER_MOBITEL.png': No such file or directory /bin/rm: cannot remove `/System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle/Default_CARRIER_SIMOBIL.png': No such file or directory /bin/rm: cannot remove `/System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle/Default_CARRIER_TUS.png': No such file or directory /bin/rm: cannot remove `/System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle/FSO_CARRIER_MOBITEL.png': No such file or directory /bin/rm: cannot remove `/System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle/FSO_CARRIER_SIMOBIL.png': No such file or directory /bin/rm: cannot remove `/System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle/FSO_CARRIER_TUS.png': No such file or directory dpkg: error processing info.slovenskipaket.logotipi2g (--remove): subprocess post-removal script returned error exit status 1 Errors were encountered while processing: info.slovenskipaket.logotipi2g kaj mi je storiti?? Odstranil sem že tudi Slo 3 paket za MMS,... ampak še vedno ne gre odstranit Logotipi 2.0. Hvala in LP, Mitcho |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Sem pa "zaj..." ko sem naložil Logotipi 2G na 3.0 sistem. Pptem sem seveda naložil še MMS in ostalo za 3.0, potem sem hotel pobrisati Logotipi 2G in nastala je štala. Če dam reinstall mi javlja errorje, praftako Remove. :S :S LP |
|||
![]() |
|||
Sem instaliral Logotipi za iPhone 2G, pa se mi ni namestil do konca, sedaj ga pa ne morem odstranit, niti se enkrat namestiti. Prosim za nasvet oz. pomoc. Ze v naprej se lepo zahvaljujem! |
|||
![]() |
|||
Sem na 3.1 ma 2G in sem spet poskušal naložiti 2G logotipe. Na sredi postopka mi javi error in nevem kaj še. Uninstall in reinstall ne pali! LP, Mitcho |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |