Jabuk
Logotipi 2G uninstall
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: MS
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 15.07.2009 08:07:56
Logotipi 2G uninstall
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Torej, pred namestitvijo Logotipov, MMS, slo datum sem naložil Logotipi 2G, ki pa je zgleda samo za 2.xx sistem. Ko hočem uninstall-at se mi pokažejo errorji...

dpkg - warning, overriding problem because --force enabled:
Package is in a very bad inconsistent state - you should
reinstall it before attempting a removal.
(Reading database ... 4136 files and directories currently installed.)
Removing info.slovenskipaket.logotipi2g ...
/bin/rm: cannot remove `/System/Library/Carrier Bundles/29341': No such file or directory
/bin/rm: cannot remove `/System/Library/Carrier Bundles/29340': No such file or directory
/bin/rm: cannot remove `/System/Library/Carrier Bundles/29370': No such file or directory
/bin/rm: cannot remove `/System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle/Default_CARRIER_MOBITEL.png': No such file or directory
/bin/rm: cannot remove `/System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle/Default_CARRIER_SIMOBIL.png': No such file or directory
/bin/rm: cannot remove `/System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle/Default_CARRIER_TUS.png': No such file or directory
/bin/rm: cannot remove `/System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle/FSO_CARRIER_MOBITEL.png': No such file or directory
/bin/rm: cannot remove `/System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle/FSO_CARRIER_SIMOBIL.png': No such file or directory
/bin/rm: cannot remove `/System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle/FSO_CARRIER_TUS.png': No such file or directory
dpkg: error processing info.slovenskipaket.logotipi2g (--remove):
subprocess post-removal script returned error exit status 1
Errors were encountered while processing:
info.slovenskipaket.logotipi2g

kaj mi je storiti??
Odstranil sem že tudi Slo 3 paket za MMS,... ampak še vedno ne gre odstranit Logotipi 2.0.

Hvala in LP, Mitcho
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 15.07.2009 09:03:47
Pa si ga namestil sam ali ti je ostalo v seznamu, ko si nadgradil in izbral, da ti povrne vse iz backupa? Ker ce si naredil slednje, potem je ocitno dodatek na seznamu v Cydii, kot namescen, dejansko pa ni teh datotek... kar je tudi razvidno iz napak, ko pise, da ne najde datotek...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 15.07.2009 09:39:46
Naložil sem kot "set as a new iPhone", brez backupa.

Sem pa "zaj..." ko sem naložil Logotipi 2G na 3.0 sistem. Pptem sem seveda naložil še MMS in ostalo za 3.0, potem sem hotel pobrisati Logotipi 2G in nastala je štala.
Če dam reinstall mi javlja errorje, praftako Remove.

:S :S

LP
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 21.09.2009 10:50:03
Pozdravljeni!
Sem instaliral Logotipi za iPhone 2G, pa se mi ni namestil do konca, sedaj ga pa ne morem odstranit, niti se enkrat namestiti. Prosim za nasvet oz. pomoc.
Ze v naprej se lepo zahvaljujem!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 22.09.2009 08:21:51
To je zgleda nerešljivi postopek... razen restore!

Sem na 3.1 ma 2G in sem spet poskušal naložiti 2G logotipe. Na sredi postopka mi javi error in nevem kaj še. Uninstall in reinstall ne pali!

LP, Mitcho
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani