Po poskusu pridobitve ibec in ibss fajlov je bilo treba dat telefon v DFU. To mi je uspelo, in vse, ko pa bi bilo potrebno pritisniti option key in restore, mi je itunes zamrznil.
Prosim za nasvet, kaj naj sedaj storim, da zadevo rešim
| iTunes zamrznil, iPhone v DFU | |||

Težava.

Po poskusu pridobitve ibec in ibss fajlov je bilo treba dat telefon v DFU. To mi je uspelo, in vse, ko pa bi bilo potrebno pritisniti option key in restore, mi je itunes zamrznil. Prosim za nasvet, kaj naj sedaj storim, da zadevo rešim  | 
	|||

kdorkoli ? kaj bi se zgodilo, če force-quitam itunes ? ali odklopim iphone ? 

| 
	|||

mogoče če poveš kateri iphone imaš, verzijo firmware, operacijski sistem 

| 
	|||

Nima veze. force quit itunesa, odklop iphone, priklop iphone ---> itunes je bil tam kot preden je zmrznil.

Drugače pa 3gs, 3.0, mac os 10.5.7 Ne verjamem pa, da bi ti podatki kaj ključno spremenili potek dogodkov...  | 
	|||

Resetiraš iphone z power in home istočasno, lepo zapreš i tunes in javiš kaj se zgodi z iphoneom, če se prižge postopek ponoviš, če se pa ne pa probaj jailbrejkat...

Meni se je to zgodilo pa sem jealbrejkal direkt pa se je prižgal sem posodobil pa spet jealbrejkal z novo verzijo..  | 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |